Ekingen Elektronik Pazarlama İthalat İhracat San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Ekingen Elektronik - Merkez

Bağcılar, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Evren Mh. Halkalı Caddesi, Aslı Sokak, No: 31-33, Güneşli, Bağcılar, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 651-8191 ara

Hakkında

Ekingen Elektronik - Merkez:

Ekingen Elektronik Pazarlama İthalat İhracat San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü elektronik malzemenin alımı, satımı ve bunlara ait parçaların imalatı, pazarlamasını ve çoğaltılması, Her türlü elektrikli beyaz eşyanın radyo, teyp, müzik seti buzdolabı, çamaşır makinası ve benzeri satışı bunlara ait parçaların imalatı, ithalatı yurt içi ve yurt dışında pazarlaması Amaç ve konusu ile ilgili her türlü taşınır taşınmaz mallar ve bunlara ilişkin her türlü hakları edinmek, işletmek kiralamak, kiraya vermek, tapuya şerh verdirmek, gerektiğinde satın almak ve satmak, başkalarına ait taşınır ve taşınmaz mallar üzerinde şirket yararına her türlü rehin hakkı kurmak ve tescil ettirmek, şirketin amaç ve konusu ile ilgili her türlü taşınır ve taşınmaz mallar üzerinde ayni ve kişisel haklar kurmak hakkına sahiptir. Bu işlerle ilgili nakil vasıtaları, gayrimenkul alabilir, satabilir, inşa ettirebilir ve edebilir. Şirket borcu için kendi gayrimenkülünü ipotek ettirebilir, alacağı için başkalarının gayrimenkülü üzerinde ipotek tesis edebilir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 293574 sicil no ile kayıtlı firma, 06 Ocak 1993 tarihinde kuruldu. Ekingen Elektronik - Merkez, İstanbul, Bağcılar ilçesinde yer alan elektronik.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.ekingen.com.tr

Eki̇ngen Elektroni̇k - Merkez'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • elektronik
  • güvenlik sistemleri
  • elektronik
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Eki̇ngen Elektroni̇k - Merkez'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.