rektörlük

Ege Üniversitesi Rektörlüğü

Bornova, İzmir

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Ege Ünv. Rektörlüğü, Bornova, 35040 Erzene, İzmir, Türkiye Haritayol tarifi

Hakkında

Ege Üniversitesi Rektörlüğü: Ege Üniversitesi Rektörlüğü İzmir, Bornova ilçesinde rektörlük. Ege Üniversitesi Rektörlüğü, İzmir, Bornova ilçesinde yer alan rektörlük. Bu mekan toplam 3 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Ege Üni̇versi̇tesi̇ Rektörlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • rektörlük

Konum

Bu bölümde Ege Üni̇versi̇tesi̇ Rektörlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

4 aralık 2014 de yaşanan ege üniversitesi tünel girişi önünde park etmek istediğim aracım ile ilgili üntaş personeli hasan güven ile yaşanan arbede sonucu telefonumu düşürmüş olup mağduriyete uğramış durumdayım rektörlük olarak üntaş personeli müdrü muhasebe sorumlusu hakkında gereginin yapılasını rica ediyorum bu konu ile ilgili ilgilenirseniz sevinirim talebim olarak telefonum ödenmesi hukukunda avukata da başvuracağım


E.Ü.Lojmanlarında arkadaşlarla birlikte sabah yürüyüşü yapmaktayız. Yürüyüş sonunda spor aletleri bölümüne geçmek istediğimizde kahverengi renginde boynunda tasması olan bir köpek devamlı saldırmaktadır. Haliyle köpek sayesinde spor aletlerini kullanamıyoruz. Öğrendiğimize göre köpeğin daha önce lojmanda oturan bir öğretim üyesine ait olduğu. Lütfen bizlerin spor aletleri bölümünü kullanabilmemiz için köpek sahinin köpeğine sahip çıkmasını talep ediyoruz. Bu konuda yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler.


GÖZLEMLERİM:
Kırk yılı aşkın süreboyunca Ege üniversitesi kampüsünü iş ve diğer önemli olaylar vesilesi ile bulunduğum süreler içerisindeki gözlemlerimi yakın çevreme ve dilimin döndüğü ve yazımın ulaştığı her merciye defalarca anlatmama rağmen bu genel yazı ile ilgililere ve ve dolayısı ile mensuplarına duyurmak istiyorum.
Üniversite kampüsü adeta bir terkedilmişlik ve vurdumduymazlık sarmalına kapılmış sürüklenip bir mechule doğru yol almaktadır yapılan her türlü makyaja nrağmen temel korumadan yoksun adeta can çekişen bir organizmanın son evrelerini yaşamaktadır .
gözlem 1 kampüs girişinden itibaren su drenajı için yapılmış olan v kesitli kanal adeta bir pislik ve işgörmezlik yapıtı haline gelmiş beton yan duvarları yer yer çökmüş adeta ben yok oluyorum demektedir içlerindeki molozları temizlemek için yapmış olduğumuz gönüllü temizlik hareketimiz bile yanlış algılanmış ve engellenmiştir adeta bir selde olabilecek hasarları bekler halde bulunmaktadır .güzergahı üzerinde yapılmış olan kilit taş ve su direnajı işleri tam bir rezalet olup adeta suyun yokuş yukarı akma prensibi gereği ki bu prensip yoktur komik uygulamalarla bezenmiştir kilit taşlar tamamen bilgisizce döşenmiş ve de yer yer çökmelere ve özensizce yapıldığı ve yapımı esnassında hiç denetlenmediği için adeta bir hilkat garibesi olarak sırıtmaktadır .
bisiklet yolu kenarlarına konan pilastik engeller şimdiden tahrip edilmiş işlevsiz olarak durmaktadır .yol güzergahlarında yapılan yeni binalar ve yeni binaları yapan firmalar yaptıklarından daha fazla çevrelerine zarar vermektedirler
.spor tesislerinin çevresi bir pislik ve mezbelelik yığını haline gelmiştir binalardan çıkarılan halen kullanılması mümkün olan masa ve bunun gibi araç ve gereçler adeta zengin ülke gibi dışarıda bırakılarak çürümesi sağlanmaktadır kampüs bir çöplük yığınını andırmakta ve güvenlik göstermelik olarak sadece kapı girişlerindeki kontollarla sınırlı kalmakta adeta kampüs kendi kaderine terk edilmiş bir şekilde bulunmaktadır bu durumlara ilave edecek o kadar çok olumsuzluklar vardır ki bu kadarını bile yazarken sıkıldım bu tesisin bir sorumlusu yok mu diye haykırarak yazımı bitiriyorum ve son cümle BAKIMSIZLIKTAN YAKIN ZAMANDA OLACAK OLUMSUZ OLAYLARA DİKKATİNİZİ ÇEKMEK İSTİYORUM LÜTFEN SIRÇA KÜŞKLERİNİZDEN ÇIKIN VE BU GÜZİDE KAMPÜSE SAHİP ÇIKIN NUTUK DEĞİL İŞ YAPIN EGE ÜNİVERSİTESİ KAMPÜSÜ CAN ÇEKİŞİYOR