Ege Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi

Ege Tekstil - Ege Denim

Zeytinburnu, İstanbul
Ege Tekstil - Ege Denim

31 kişiden %100'si beğendi (5)

İletişim bilgileri

Adres: Seyitnizam Mahallesi, Seyitnizam Mahallesi Gümüşsuyu Davutpaşa Caddesi Kiptaş NO:17/B 2.ETAP, ABLOK Merkez Evleri, 00034 Zeytinburnu/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 679-3128 ara

Hakkında

Ege Tekstil - Ege Denim:

Ege Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi

Her türlü tekstil sanayi ürünleri, her nevi iplikten dokunan döşemelik perdelik ve giyilecek kumaş ile penye mamullerini, Tekstil mensucat konfeksiyon trikotaj ve örme sanayi ile ilgili fabrika immalathane satış mağazalır teşhir salonları depoları inşa etmek satın almak satmak kiralamak kiraya vermek; şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir kiralar kiraya verebilir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebili ipotek alabilir ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir şirket gayrimenkuller üzerinde irtifak intifa sükna gayrimenkul mülkiyeti kat irtifakı kat mülkiyeti tesis edebil ir her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu nezdinde cins tashihi ifraz tevhid takism parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarufları gerçekleştirebilir 21. 8. 2003 tarihli tadilinde tescil edilen tadil ve anasözleşmesinde yazılı diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 472779 sicil no ile kayıtlı firma, 19 Mart 2002 tarihinde kuruldu. Ege Tekstil - Ege Denim, İstanbul, Zeytinburnu ilçesinde yer alan kumaş toptancısı. Bu mekan toplam 31 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Ege Teksti̇l - Ege Deni̇m'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Kumaş Toptancısı

Konum

Bu bölümde Ege Teksti̇l - Ege Deni̇m'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.