Efemay Denizcilik ve Ticaret Limited Şirketi

Efemay Denizcilik

Kadıköy, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Acıbadem Mh. Taşköprü Caddesi, Pınar Apt. No: 28 / 3, Kadıköy, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 345-3560 ara

Hakkında

Efemay Denizcilik:

Efemay Denizcilik ve Ticaret Limited Şirketi

Satın alacağı veya kiralayacağı veya herhangi bir suretle işlemecilik hakkını kazanacağı gemileri ve her türlü deniz araçlarını işletmek, Faaliyet konusuna giren işler için gayrimenkuller almak inşa etmek kira ile tutmak kiraya vermek satmak keza bunlar üzerinde ipotek ve sair gibi haklar tesis etmek veya mevcut olanları kaldırmak. Şirket sahibi bulunduğu menkul ve gayrimenkul mallar üzerinde menkul ve gayrimenkul mal rehinleri tesis tesis edebileceği gibi, menkul ve gayrimenkul malları üzerinde 3. şahısların borçlarının teminatı zımmında menkul ve gayrimenkul mal rehinleri tesis ve ipotek edilebilir, Başkalarına ait menkul ve gayrimenkul mallar üzerinde kendi lehine menkul ve gayrimenkul mal rehinleri tesis edebilir lehine tesis edilen menkul ve gayrimenkul mallar üzerindeki rehinleri fek edebilir. Transit geçen ve sahilde seyreden gemilere gümrüklü ve gümrüksüz akaryakıt yağ kumanya ve su satışı bayiliği yapmak bunlara ait tanker imal ve ithal etmek satın almak veya kiralamak yurt dışında müsadesini alarak akaryakıt ve yağ ithal ve ihraç etmek gemi acenteliği nakliye komisyonculuğu gemi kiralama gemi işletmeciliği turizm seyahat acenteliği yapmak anasözleşmesinde ve 1. 12. 2009 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 534990 sicil no ile kayıtlı firma, 08 Ekim 2004 tarihinde kuruldu. Efemay Denizcilik, İstanbul, Kadıköy ilçesinde yer alan taşımacılık. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.efemayshipping.com

Efemay Deni̇zci̇li̇k'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • taşımacılık
  • denizcilik
  • taşımacılık
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Efemay Deni̇zci̇li̇k'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

11OO kw baş makinistim 2//3 cü çıkıyorum yeterli tecrübem olup sizde çalışan bir yağcım sizi söyledi şu an hazır olup gemiye çıkabilirim.Otomasyon ve fuel oıl li gemilerde çalıştım.izmir karşıyakada oturuyorum.0542 6936962//0532 6574056 SÜLEYMAN GÖDEK


şirketiniz çok güzel çalışıyor temiz düzenli sizlerlen tekrar çalışmak isterim