market

Edirne Tekzen

Merkez, Edirne

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Merkez İstasyon Cad. Açelya Sok. No/7 Edirne Haritayol tarifi

Telefon: +90 (284) 235-2376 ara

Hakkında

Edirne Tekzen: Edirne Tekzen Edirne, Edirne ilçesinde market, tekzen market, yapı marketi, market. Edirne Tekzen, Edirne, Merkez ilçesinde yer alan market. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.tekzen.com.tr

Edi̇rne Tekzen'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • market
  • tekzen market
  • yapı marketi
  • market

İncelemeler

Edirne'ye Doğal gaz geldiğinden dolayı birçok site ve apartman dairelerinde tamirat ve tadilat yapılmaya başlandı. Ben de kendi dairemin mutfak dolabını yenilemek istediğim için mağazanız Mutfak bolümünden istifade etmek istedim. Eşim Ben ve çocuklarım mutfak dolabı beğendik. Bölümle ilgilenen arkadaşı, görevli personele bizlere bilgi vermeleri konusunda çağırmalarını rica ettik. Personel gelsem mi, gelmesem mi. Yapsam mı, yapmasam mı. Sanki bir işi varmış gibi başka işlerle meşgul olmaktadırlar. Görevli arkadaş geldi sorularımızı cevapladı ve gitti. Biraz düşündükten sonra Sipariş vermek istiyoruz. Etrafta yine kimse yok. Kasaya gidip ilgili personeli anons ettirdik. Başka bir görevli geldi. Ellerinde söz konusu dolabın ve dolapların kalmadığını, sipariş verdiklerini ve bayramdan sonra gelip gelmeyeceğini kesin olarak bilmediklerini bildirip gitti.
İşin ÖZÜ: İlgili personel müşteri ile düzgünce ilgilenmemekte. Sipariş alsam mı, almasam mı tereddüt içinde. En yakın Tekzen'den istesem mi istemesem mi. Düzgünce bilgi verilmemekte. Yoksa bana mı öyle gelmekte. Bilmiyorum. İlgilenirseniz sevinirim. Saygılarımı sunuyorum. 25.07.2014