Edge Gıda Yem Çevre Sağlığı Analiz ve Laboratuvar Hizmetleri Araştırma Geliştirme ve Danışmanlık Hizmetleri San. Tic. Ltd. Şti

Edge Gıda Yem Çevre Sağlığı Analiz Ve Laboratuvar Hizmetleri Araştırma Geliştirme Ve Danışmanlık Hiz

Bornova, İzmir
Edge Gıda Yem Çevre Sağlığı Analiz ve Laboratuvar Hizmetleri Araştırma Geliştirme ve Danışmanlık Hiz

20 kişiden %92'si beğendi (4.6)

İletişim bilgileri

Adres: Egemenlik, Aydınlar Cd., 35070 Bornova/İzmir Haritayol tarifi

Telefon: +90 (232) 435-9449 ara

Hakkında

Edge Gıda Yem Çevre Sağlığı Analiz ve Laboratuvar Hizmetleri Araştırma Geliştirme ve Danışmanlık Hiz: 02.12.2009 tarihinde 1328251 sicil numarası ile İzmir Ticaret Odası'na kayıt olan Edge Gıda Yem Çevre Sağlığı Analiz ve Laboratuvar Hizmetleri Araştırma Geliştirme ve Danışmanlık Hiz, halen İzmir'in Bornova ilçesinde faaliyet göstermektedir. İşletmenin resmi ünvanı: Edge Gıda Yem Çevre Sağlığı Analiz ve Laboratuvar Hizmetleri Araştırma Geliştirme ve Danışmanlık Hizmetleri San. Tic. Ltd. Şti.'dir. Kayıtlı olduğu İZTO meslek grubu: 59 - MESLEKİ BİLİMSEL VE TEKNİK FAALİYETLER Edge Gıda Yem Çevre Sağlığı Analiz ve Laboratuvar Hizmetleri Araştırma Geliştirme ve Danışmanlık Hiz, İzmir, Bornova ilçesinde yer alan mühendislik danışmanı. Bu mekan toplam 20 oy üzerinden 4.6 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Edge Gida Yem Çevre Sağliği Anali̇z ve Laboratuvar Hi̇zmetleri̇ Araştirma Geli̇şti̇rme ve Danişmanlik Hi̇z'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Mühendislik Danışmanı

Konum

Bu bölümde Edge Gida Yem Çevre Sağliği Anali̇z ve Laboratuvar Hi̇zmetleri̇ Araştirma Geli̇şti̇rme ve Danişmanlik Hi̇z'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.