Mermer İşleri Yüklenicisi

Durtaş Mermercilik

Yatağan, Muğla
Durtaş Mermercilik

4 kişiden %80'si beğendi (4)

İletişim bilgileri

Adres: Dere, Kavaklıdere Yol Kavşağı, 48500 Yatağan/Muğla Haritayol tarifi

Telefon: +90 (252) 572-6211 ara

Hakkında

Durtaş Mermercilik: Durtaş Mermercilik Muğla, Yatağan ilçesinde mermer. Durtaş Mermercilik, Muğla, Yatağan ilçesinde yer alan mermer İşleri yüklenicisi. Bu mekan toplam 4 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Durtaş Mermerci̇li̇k'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Mermer İşleri Yüklenicisi

Konum

Bu bölümde Durtaş Mermerci̇li̇k'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

SAYIN YETKİLİ ELEKTİRİK FATURANIZDA BİRİM FİYAT ÜZERİNDEN % 10 KADAR İNDİRİM ALMAK İSTERMİSİNİZ ? O HALDE BİLGİLENDİRME NOTUNU SONUNA KADAR OKUYUN
Ucuz Elektrik Nedir?
Serbest Tüketici statüsündeki kurumlar kendi tedarikçilerini seçerek TEDAŞ’ın tarifelerinden daha uygun fiyata elektrik enerjisi kullanma hakkı kazanırlar. Serbest Tüketici olmak için Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) tarafınca belirlenen “Serbest Tüketici Limiti”nden daha fazla elektrik enerjisi tüketiyor olmak gereklidir. Kurumunuzun aylık ortalama elektrik tüketimi 135 TL'nin üzerindeyse siz de Serbest Tüketici statüsüne geçerek ucuz elektrik kullanmaya başlayabilirsiniz. Apexkom Enerji kurumunuza özel bir çalışma yaparak elektrik maliyetlerinizi düşürmeniz için size en uygun teklifi sunar.
Nasıl Ucuz Alabilirim?
Daha ucuz elektrik kullanmaya başlamak için Apexkom Enerji’yi aramanız yeterli. Apexkom Enerji, elektrik tedarik ettiği kuruluşlara, hâlihazırda elektrik aldıkları kurumla olan tarifeleri üzerinden belli bir oranda indirim yapar. Uzmanlarımız kurumunuzun elektrik tüketimini inceleyerek size özel bir indirim oranı belirlerler. Bu indirim oranını içeren sözleşmenin yürürlüğe girdiği günden itibaren mevcut tarifeleriniz üzerinden anlaşmış olduğunuz indirim oranı kadar indirimli fiyattan elektrik almaya başlarsınız. Dolayısıyla Apexkom Enerji’nin müşterisi olduğunuz ilk aydan başlayarak, elektrik birim fiyatlarınız düşer, fatura toplamınız azalır, üretim maliyetleriniz düşer, şirketinizin karlılığı arta
Gerekli Belgeler
Enerji tedariğine başlayabilmemiz için gereken belgeler ;
• Son Döneme ait Fatura bilgileri
• İmza Sirküleri veya ehliyet arka yüz fotokopisi
• Vergi Levhası Fotokopisi
• Kimlik Fotokopisi
• Sözleşme
Yapılması Gerekenler
Apexkom Enerji ile çalışmaya başladığınızda herhangi bir altyapı yatırımı veya tesisat değişikliği yapmanıza gerek olmayacaktır. Tedarikçi değişimi, devlet kurumları ve dağıtıcı şirketler nezdinde yapılacağından geçiş döneminde ve sonrasında herhangi bir teknik sorun yaşanma riski yoktur. Apexkom Enerji ile gerçekleştireceğiniz tüm ticari çalışmalar 100 devlet güvencesi altındadır. Elektrik tedarikçinizin, finansal olarak sağlam ve kalıcı olması, teminat, ödeme gibi ticari risklerinizin ortadan kalkmasını sağlayacaktır. Apexkom Enerji Milyarlarca dolara yaklaşan yatırımlarıyla ve mensubu olduğu Batı Enerji’nin gücüyle, enerji piyasasının en büyük ve uzun soluklu yatırımcılarından biridir..
İletişim Tel.: 05054509259 - 05058075026 arayın ayrıntılı görüşelim

ayrıca araçlarınız için trafik sigortası ve kasko sigortalarına en uygun fiyatı verelim