Bilinç Turizm ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi

Dündar Hotel

Fatih, İstanbul
Dündar Hotel

123 kişiden %76'si beğendi (3.8)

İletişim bilgileri

Adres: Ordu Caddesi, Sekbanbaşı Sk. no:4, 34490 Fatih Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 516-5400 ara

Hakkında

Dündar Hotel:

Bilinç Turizm ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi

Yurt içinde ve yurt dışında her türlü turizm işletmeciliği yapmak. Gümrüklü ve gümrüksüz (tax-free) turistik eşyalar imal ve satış yerleri, kara, deniz ve hava taşıtları satın almak, ithal etmek, inşa etmek, kiralamak, işletmek veya kiraya vermek. Yerli ve yabancı kara, deniz, hava nakliyat firmalarının ve seyahat turizm işletmelerinin temsilcilik, acentelik ve muhabirliğini yapmak. Turizm seyahat acenteleri kurmak, Sanayi ve Ticaret Bakanlığından izin alarak yurt dışında ve yurt içinde şubeler açmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaatlar binalar, konutlar ticari binalar, prefabrik binalar, yollar, otoyollar, köprüler, tüneller, demiryolları, hava alanları, toprak işleri su ve kanalizasyon, su şebekeleri, elektrik işleri, kuvvet santrali. . . . . ve bunlara bağlı olarak montaj ve bunların gereği olan makina ve teçhizatın yurt içinden temini veya ithalatı ve bu inşaatların projelendirilmesi etüd, tahlil müşavirlik kontrollük ve diğer mühendislik hizmetleri, Şirketin konusu ile ilgili veya müstakil olarak menkul mal ve gayrimenkul alınıp, satılması, kiralanması ve kiraya verilmesi, bunlarla ilgili ipotek ve rehin tesisi işlerini yapmak ve 13. 7. 1988 tarihinde tescil edilen Anonim şirket mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 237799 sicil no ile kayıtlı firma, 02 Ekim 1987 tarihinde kuruldu. Dündar Hotel, İstanbul, Fatih ilçesinde yer alan kat hizmeti sunulan konaklama. Bu mekan toplam 123 oy üzerinden 3.8 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Burası oldukça popüler bir Kat Hizmeti Sunulan Konaklama. Bu kat hizmeti sunulan konaklama için 123 kişi oy kullandı ve ortalama 3.8 puan aldı.

Dündar Hotel'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Kat Hizmeti Sunulan Konaklama
  • Otel
  • otel
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Dündar Hotel'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.