Dost İnşaat ve Proje Yönetimi Anonim Şirketi

Dost İnşaat Ve Proje Yönetimi A.Ş.

Sarıyer, İstanbul
Dost İnşaat Ve Proje Yönetimi A.Ş.

12 kişiden %96'si beğendi (4.8)

İletişim bilgileri

Adres: Kat:14, Dereboyu Caddesi, Bilim Sokak No:5A, 34433 Sarıyer/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 243-9666 ara

Hakkında

Dost İnşaat Ve Proje Yönetimi A.Ş.:

Dost İnşaat ve Proje Yönetimi Anonim Şirketi

Dış ülkelerde ve Türkiye'de yapılacak aşağıda gösterilen inşaat, tesisat, montaj, yatırım, bayındırlık ve ulaştırma işlerini taahhüt ve ifa etmek ve 2. 6. 2008 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler. Şirketin mevzunun tahakkuku için aracılık yapmak kaydıyla her türlü gayrimenkuller müştaki ve hisseli olarak satın alır satar gayrimenkuller üzerinde şirketin leh ve aleyhine dilediği şartlarla her türlü ipotekler tesis edebilir leh ve aleyhindeki ipotekleri kısmen veya tamamen kaldırır tebdil ve tecdit edebilir ayrıca leh ve aleyhine her türlü ayni hak tesis edebilir ve kaldırabilir şirket gayrimenkulleri üzerinde satış vaadinde bulunabilir yapılan satış vaatlerini şirket adına kabul edebilir. . . . . ve Şirket finansal kiralama sözleşmesi yapmak, finansal kiralama sözleşmeleri ile gayrimenkul almak satmak ve tasarruf etmek, finansal kiralama sözleşmelerini tapu siciline şerh ettirmek, finansal kiralama sözleşmelerini terkin etmek, ve 2. 6. 2008 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 514184 sicil no ile kayıtlı firma, 15 Ocak 2004 tarihinde kuruldu. Dost İnşaat Ve Proje Yönetimi A.Ş., İstanbul, Sarıyer ilçesinde yer alan İnşaat Şirketi. Bu mekan toplam 12 oy üzerinden 4.8 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.dostinsaat.com

Dost İnşaat ve Proje Yöneti̇mi̇ A.Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • İnşaat Şirketi

Konum

Bu bölümde Dost İnşaat ve Proje Yöneti̇mi̇ A.Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.