Dörtler Kağıtçılık Matbaacılık ve Ambalaj San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Dörtler Kağıt

Zeytinburnu, İstanbul
Dörtler Kağıt

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Maltepe Mahallesi Davutpaşa Cad. Emintaş Davutpaşa Sanayi Sitesi No101, D:332, 34010 Zeytinburnu/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 613-5858 ara

Hakkında

Dörtler Kağıt:

Dörtler Kağıtçılık Matbaacılık ve Ambalaj San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Şirket konusuna giren ve ambalaj sanayiinde kullanılan her nevi kutu ve poşet imalatını, her nevi kolikapama ve izolasyon batlarıyla PVC ve polipropilenden mamül yapıştırıcı bantların utokopi, fotokopi, teleks, faks ve benzeri kağıtların ve malzemelerin her türlü yayıncılık ve matbaacılık işlerini, hernevi karton ve oluklu mukavva plastikten mamül ürünlerin alım satımı ithalat ihracat ve pazarlamasını yapmak ve Şirket konusuna giren faaliyetleri yürütmek için gerekli iç ve dış finansman kaynaklarından uzun, orta, kısa vadeli ikrazat akdeder (aracılık yapmamak kaydıyla) her nevi ticari senetler ihdas kabul ve ciro eyler, bunların tediyelerinin ve tahsillerinin temini için şirketin menkul ve gayrmenkullerini 3. şahıs ve tüzel kişilerin lehine kefaleten rehin ve birinci ikinci ve üçüncü derecelerde ipotek edebilir. Şirket lehine 3. şahıs ve tüzel kişilerden kefaleten rehin ve ipotekler verebilir ve alabilir. Şirketin veya 3. kişilerin borçlarının teminatını teşkil etmek, özel ve tüzel kişiler lehine ipotekler verebilir ve alabilir. Şirket ortaklarına ve ortakların borçlarına kefil olabilir. Şirketin amaçlarına ulaşabilmesi için gerekli taşıt araçları, makina ve tesisler ile gayrimenkulleri iktisap etmek, devir ve ferağ etmek, kiraya vermek, kiraya almak, gasnilehmuyyenin üzerinden intifa, sükna gayrimenkuller arazi ise bunların parselasyonunu ifraz ve tevhidi üzerinden inşaat yapılması ve işbu gayrimenkullerin kısmen veya tamamen satılmasıyla meşgul olabilir ve 7. 10. 1999 ve 2. 8. 2007 tarihinde tescil edilen tadil tasarılarında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 324222 sicil no ile kayıtlı firma, 11 Ocak 1995 tarihinde kuruldu. Dörtler Kağıt, İstanbul, Zeytinburnu ilçesinde yer alan kağıt distribütörü. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Dörtler Kağit'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Kağıt Distribütörü
  • Makine İmalatı
  • Kağıt Mağazası

Konum

Bu bölümde Dörtler Kağit'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.