DORTEK KAPI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

Dortek Kapı Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Üsküdar, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Alemdağ Caddesi, No: 60 / D Masaldan İş Merkezi, D Blok Kat: 1, D: 6, Büyük Çamlıca, Üsküdar, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 412-4035 ara

Hakkında

Dortek Kapı Sanayi ve Ticaret A.Ş.:

DORTEK KAPI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ


İstanbul Ticaret Odası'na 485205 sicil no ile kayıtlı firma, 24 Ekim 2002 tarihinde kuruldu. Dortek Kapı Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul, Üsküdar ilçesinde yer alan şirket. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.dortek.com.tr

Dortek Kapi Sanayi̇ ve Ti̇caret A.Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • şirket
  • kapı
  • şirket
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Dortek Kapi Sanayi̇ ve Ti̇caret A.Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Merhaba, size sitenizden yazmaya çalıştım ancak üye olmama rağmen kaydımın eksik olduğu notu veriyor. Sitede küçük bir dorun var herhalde. Baktırırsanız iyi olur.

Bağdat Caddesi, Ömer Paşa Sokak, Caddebostanda Demirli İnşaat tarafından yapılan bir dairem var. Mütahitin kullandığı kapıları beğenmedim ve dairemin kapılarını Dortek Caddebostan Showroomunuzdan seçerek Kasım sonu ısmarladım. Daire küçük olduğundan vede yer kaplamasın diye 3 normal oda kapısı artı mutfak'a bir sürgülü kapı dışında, antre-salon kapısı yerine oraya sadece 10 santimlik bir pervaz siparişi verdim. Showroom satış müdürünüz ölçü almak üzere ustanızı daireme yönlendirdi. Bir kaç gün sonra aklıma geldiki duvarda 10 santimlik pervazı geçirecek yer olmayabilir ve eve gidip baktım. Gittiğimde duvarda sadece 4 cm ilk yer olduğunu gördüm ve bu bilgileri tekrar showrooma giderek satış müdürünüz ile paylaştım. aslında bunu yapmak zorunda değildim ancak Turkiye işlerin çeşitli sebeplerden dolayı yanlış yapıldığını bildiğimden, Amerika'daki yaşantım beni "Bilinçli, Meraklı ve Ilgili" tüketici olmamı öğretti ve bu yüzdendir ki duruma müdahele etme ihtiyacı hissettim.

Ben teknik biri değilim ancak gördümki 10cmlik pervazın oraya oturması mümkün değil!! Akıl var, mantık var, ölçü var!! Satış müdürü hemen ölçüyü alan ustanız ile konuştu, o da "yaparız ederiz" dedi. Satış müdürü israrla "sakın pervazı kesmeyin, çok çirkin olur" demesine rağmen usta 10cm ilk pervazın mebcut kapıma oturtabileceğini israr etti. Bu arada, 10cm ilk pervaz standart dışı bir ürün olduğundan, birde %20 extradan para ödemek zorunda kaldım. Ödedim ve seyahate gittim. Yeni yılda dairenin son durumuna bakmaya gittiğimde, Antre-Salon giriş kapısının pervazı..... Sağ tarafı 10 cm ancak Sol tarafı 4 cm!!! Efendim, usta 10cm ilk pervazı duvara oturtamadığı için (çünkü, daha önce Dortek yetkilerine anlattığım gibi, yeterince duvar Payı olmadığından), usta pervazı KESMİŞ!!. Görüntü bir facia ve tabiiki evden içeri girdiğimde böyle bir manzara ile karşılaştığımda ben çıldırdım. Bu nasıl Ölçü alma tekniği? Usta neyin ölçüsünü alıyor. Siz ürünü yerine yerleştiren bir imalatçısınız, nasıl olur da usta Ölçü alırken, hangi malzeme için ölçü aldığını bilmez. Seçilen ürün istenilen yere uygun mudur değilmidir, bilmez! Müşteriye sormadan pervaz kesilirim? Üstelik ben bir ilgili tüketici olarak bu konuyu yetkililerinizle sorgulamama rağmen ve her türlü garanti teyitinizi almama rağmen böyle bir şey başıma geliyor. Bana dedikleri, "Siz rahat olun, Neslihan Hanım, Ustalarımız çok iyidir" dediler. Rahat oldum da bakın başıma ne geldi vede okadar tedbir akmana rağmen. Ayrıca Kasın ayında evin kapı siparişini verirken, satış müdürü herşeyi tamamladı ve ....son dakika.....ah dedi, 1 kapı fazla yazmışız dedi ve çıkarttı ancak çıkarttığı kapı Antre-Koridor arasının kapısıydı çünkü oraya da kapı istemiyordum ancak pervazı ilave etmeye unuttu ve şimdide eksik kaldı......o da eksik servisinizin bir başka örneği. Defalarca telefon görüşmelerinden ve showroom ziyaretlerimden sonra (Takriben 10 gün) benim konumu Nihayet ele aldılar ve dün ustalarınız geldi. Evet, bu 10 cm'lik pervaz buraya olmaz diye teyit ettiler. Pervazı yerinden çıkarttı, ve yerinden çıkartırken dikkatsizliği yüzünden duvarlarıma çarparak zarar verdi ve şimdi yeniden sıva boya gerekiyor!! Sonuç, Duvarın bir tarafı kırılacak ve diğer tarafı örüldükten sonra ancak ve ancak 8 cm'lik bir pervaz olabileceğini teyit/kayıt etti....onun siparişini verdiler ancak benim mağduriyetimi göz önünde bulundurmadan pervazın imalatı gene 4-6 hafta süreceğini bildirdiler. Tabiiki bu kabul edilecek bir durum değil. Niçin benim siparişime öncülük verilmiyor? Neden ben normal müşteri olarak beklemek zorunda kalıyorum! Ben zaten haftalarca bekledim ve ay sonunda evime taşınmayı planlıyordum. Neden benim siparişime "priority" verilerek benim sorunumu çözmüyorsunuz? Dortek yurt dışında iş yapan bir firma. Bana uyguladığınız bu "servis" anlayışını siz yurt dışında ASLA uygulayamazsınız!!

Sonuç olarak, beni Çok Çok üzdünüz ve Dorteki birdaha asla kullanmayacağım ve mağduriyetimin karşılığında beklediğim ve almadığım hizmeti her yerde anlatacağımı bilesiniz. Hizmet bedelini peşin ARTI KDV alıyorsunuz ancak o parayı asla hak etmediğinizi düşünüyorum. Böylece Dortek de Müşteri Memnuniyetine yer verilmediğinide Görmüş oldum. Bilginize.