Dolphin Center Alışveriş ve Yaşam Merkezi

Dolphin Center Alışveriş Merkezi

İzmit, Kocaeli

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Körfez Mahallesi Sanayi Caddesi Berk Sokak, No: 1, Dolphin Center Avm, Pk: 41040, Körfez, Kocaeli Haritayol tarifi

Telefon: +90 (262) 322-1313 ara

Hakkında

Dolphin Center Alışveriş Merkezi: Dolphin Center Alışveriş Merkezi Kocaeli, İzmit ilçesinde eğlence, avm, alışveriş merkezi, eğlence. Dolphin Center Alışveriş Merkezi, Kocaeli, İzmit ilçesinde yer alan eğlence. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.dolphin-center.com

Dolphi̇n Center Alişveri̇ş Merkezi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • eğlence
  • avm
  • alışveriş merkezi
  • eğlence

Konum

Bu bölümde Dolphi̇n Center Alişveri̇ş Merkezi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Ben ve ekibimiz satılık alışveriş merkezi ve ticari imarlı şehir merkezleri ve yakını arazilerin satışı işi ile ilgili çalışmalar yapıyoruz. ve elimizde özellikle şu an büyüme hızında 2,sırada yer alan denizli ilimizde yerler mevcut bunlarla ilgili sizin bu konudaki ihtiyacınız olan şehir ve
semtleri öğrenmek ve sizlere bu konuda hizmet getirmek isteriz gerekli bilgileri aktarmanızı ve grubunuzda kiminle muhataap olacağımızı bildirmenizi rica ederim saygılarımla sedat inal.
0 536 7930368
[email protected]


Koskoca dolpinde sinemayı arıyorum telofona bakıcak bir allahın kulu yok yazıklar olsun hiç yaışmadı bir eleman yokmudur bir telofona cevap versin 50 defa aradım yazık çok yazık............???????