Doğuş Plastik Ambalaj San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Doguş Plastik Ambalaj

Bahçelievler, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Bahçelievler Merkez, mahmutbey yolu15.sk. no.20/B şirinevler bahçelievler istanbul, 34510 İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 639-3066 ara

Hakkında

doguş plastik ambalaj:

Doğuş Plastik Ambalaj San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü poşet, jelatin, rulo, ambalaj kağıdı, ambalaj malzemeleri, ambalaj ipi, ambalaj bandı, ambalaj makineleri, paketleme malzemeleri, süs malzemeleri, plastik torbalar, bilumum plastik ve plastikten mamül ürünlerin ve yukarıda saydığımız bütün bu madde ve mamüllerin dahili ticaretini, imalatını, toptan ve perakende ticaretini, ithalat ve ihracat rejiminin müsaade ettiği benzer emtianın ithalini ve ihracatını yapmak Şirket amaç ve konusu ile ilgili nakil vasıtaları sanayii ve iş makineleri teçhizat ve aksamı ile menkul ve gayrimenkulleri almak-satmak kiralamak kiraya vermek ipotek vermek almak gibi gayrimenkul mallar üzerinde işletme rehni vs. gibi her türlü tasarrufta bulunmak, Amaç ve konusu ile ilgili menkul ve gayrimenkul mallar üzerine ipotek tesis ve fekki muameleleri ile rehin ve satış vadi sözleşmeleri yapmak ve bunlarla ilgili ayni ve nakdi teminatlar almak vermek ve tapu dairelerinde gayrimenkul kıymetler üzerine şerh koydurmak ve şirket anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 339903 sicil no ile kayıtlı firma, 03 Ocak 1996 tarihinde kuruldu. doguş plastik ambalaj, İstanbul, Bahçelievler ilçesinde yer alan plastik İmalat Şirketi.

Soru & Cevap:

Doguş Plasti̇k Ambalaj'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde Doguş Plasti̇k Ambalaj'ın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.