Doğuş Mühendislik Doğalgaz İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Doğuş Mühendislik Doğalgaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Sancaktepe, İstanbul

()

İletişim bilgileri

Adres: Kızılay Cad. No: 57/2 Eyüpsultan Mh. Samandıra Kartal, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 311-4048 ara

Hakkında

Doğuş Mühendislik Doğalgaz İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi:

Doğuş Mühendislik Doğalgaz İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her çeşit ısıtma soğutma havalandırma klima tesisatı sıhhi tesisat doğalgaz tesisatı LPG tesisatı su soğutma tesisatı su tasfiye tesisatı soğuk hava tesisleri çelik konstrüksiyon işleri, mekanik izolasyon ve boya işleri otomatik kontrol işleri makine ve teçhizat montajı toz tutma tesisatı, yangın söndürme devreleri konveyörler ve pnömatik malzeme tesisleri basınçlı ve basınçsız tank imalatı ve montajı kurutma fırınları yapmak veya yaptırmak. Şirket amacına uygun yerlerde arsa arazi ve tarla almak bunların ifrazlarını çıkartmak parsellemek toplu veya parseller halinde satmak kiraya vermek kiralamak ve gerekli izinler aldıktan sonra inşaat yapmak. Üçüncü kişilerden kat karşılığı arsa almak veya sahibi bulundığı arsa ve arazileri kat karşılığı üçüncü kişilere vermek. Şirketin konuları ile ilgili gayrimenkul ve menkuller almak, satmak, menkul ve gayrimenkuller için satış vaadinde bulunmak ve satış vaadini kabul etmek ipotek almak ve ipotek vermek fek etmek ve ipotek fek ettirmek menkul ve gayrimenkulleri kiraya vermek kiralamak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 524627 sicil no ile kayıtlı firma, 31 Mayıs 2004 tarihinde kuruldu. Doğuş Mühendislik Doğalgaz İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İstanbul, Sancaktepe ilçesinde yer alan doğal gaz sistemleri. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Doğuş Mühendi̇sli̇k Doğalgaz İnşaat Sanayi̇ ve Ti̇caret Li̇mi̇ted Şi̇rketi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • doğal gaz sistemleri
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Doğuş Mühendi̇sli̇k Doğalgaz İnşaat Sanayi̇ ve Ti̇caret Li̇mi̇ted Şi̇rketi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

ben ankarda oturyorum ben iş içiç başvurmuştum ben tesisattçıyım golbaşda çalışyoom eger usta lazım olursaa benim numaramm. 0539. 392..26..91.. adım emrah