Mezarlık

Doğançay Mezarlığı

Karşıyaka, İzmir
Doğançay Mezarlığı

4 kişiden %78'si beğendi (3.9)

İletişim bilgileri

Adres: Sancaklı, Doğançay Mezarlığı Yolu, 35580 Karşıyaka/İzmir Haritayol tarifi

Hakkında

Doğançay Mezarlığı: Doğançay Mezarlığı İzmir, Karşıyaka ilçesinde mezarlık. Doğançay Mezarlığı, İzmir, Karşıyaka ilçesinde yer alan mezarlık. Bu mekan toplam 4 oy üzerinden 3.9 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Doğançay Mezarliği'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Mezarlık

Konum

Bu bölümde Doğançay Mezarliği'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Sayın yetkililer; cenaze defni sırasında cenazenin üzerine atılan topraklardan kanalizasyon için kullanılan pimaş parçaları çıkmaktadır.Bunun olmaması için defin toprağının elenmesi mümkünmüdür. Bu durum cok rahatsız edici bir durum. Gereğinin yapılmasını rica ederim. Saygılar.


Sayın Yetkililer,

Babaannem 07.11.1950 tarihinde vefat etmiş ve aile fertlerinden kimse mezarını bilmiyor. Nüfus Müdürlüğünden aldığım bilgiye göre kendisine bir T.C. Kimlik numarası verilmiş. Mezarlıklar Müdürlüğünün Bilgi İşlem sayfasından sonuca ulaşamadım. Bu konuda sizden yardımcı olmanızı rica ederim.
Şahinaz Toprakcı, T.C. 20323566984, Baba adı İlyas


babam 03.07.2006 da vefat etti ve doğançay mezarlığı 31 adada. aile mezarlığımız var ve yeri para vererek aldık ama çok üzülüyorum çünkü hiçbir düzenleme güzelleştirme yapılmadı. ara yol ör. patika yapılabilir. uzak çok sık gidemiyoruz ağaçlandırılabilir mevcut ağaçlar sulanabilir sonradan yapılan yerler çok daha bakımlı hele soğukkuyu mezarlığı gibi mezarlıklar çok bakımlı lütfen yazımı dikkate almanızı ve ilgilenmenizi rica ediyorum


abdurhakim aytar ın mezarını bakmak istiom
onu ben tanıom
bana dedemi fotoyu göster