Doğan Haber Ajansı Anonim Şirketi

Doğan Haber Ajansı

Bağcılar, İstanbul
Doğan Haber Ajansı

(4.4)

İletişim bilgileri

Adres: Hürriyet Dünyası, 34204 Bağcılar/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 413-5555 ara

Hakkında

Doğan Haber Ajansı:

Doğan Haber Ajansı Anonim Şirketi

Yurt içinden ve dışından elde ettiği resimsiz ve resimli haberleri resimli romanları televizyon film ve reklamlarını yurt içinde ve yurt dışında gazete mecmua ajans ve emsali işletmelere vesair şahıslara satmak bunlar hesabına yapmak ve bu gibi müesseselerden ve şahıslardan satın almak yurt dışındaki müesseselerin Türkiyede temsilciliğini, bayiliğini deruhte etmek ve bu alanda her türlü ithalat ve ihracat işleri ile iştigal etmek. Anonim şirket maksat ve mevzuunun tahakkuku zımmında gayrimenkul iktisap iktisap edilen gayrimenkulleri başkaları na devir ve ferağ bunlar üzerinde ipotek vesair ayni haklar tesis kısmen ve tamamen ahara icar edebilir. Anonim şirket ipotek karşılığında veya bila teminat ödünç alabilir anonim şirket hak ve alacaklarının temini için ayni veya şahsi her türlü teminat alabilir ve 18. 4. 1968 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 84235 sicil no ile kayıtlı firma, 29 Nisan 1963 tarihinde kuruldu. Doğan Haber Ajansı, İstanbul, Bağcılar ilçesinde yer alan haber servisi. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 4.4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.dha.com.tr

Doğan Haber Ajansi'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Haber Servisi

Konum

Bu bölümde Doğan Haber Ajansi'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Biz ırak basra devlet hastanesinde mağdur kaldık ne içecek nede sağlık durumumuz yerinde değil tam 600 işçi olarak burada kimseye sesimizi doyuramiyoruz bizim yetkiler türkiye de bize net konuşmuyor ve tlf lara cevap vermiyor. Lütfen bizi kimsenin bilmediği savaş bölgesinde kurtarın. 07509962799