Dln Mimarlık İnşaat Turizm Tekstil İthalat İhracat San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Dln Mimarlık İnşaat Turizm Tekstil İthalat İhracat

Büyükçekmece, İstanbul
Dln Mimarlık İnşaat Turizm Tekstil İthalat İhracat

5 kişiden %100'si beğendi (5)

İletişim bilgileri

Adres: 19 Mayıs, 1 1 57, Kemal Atatürk Cd., 34500 Büyükçekmece/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 852-2452 ara

Hakkında

Dln Mimarlık İnşaat Turizm Tekstil İthalat İhracat:

Dln Mimarlık İnşaat Turizm Tekstil İthalat İhracat San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Şirket mimarlık plan proje işleri ile iştigal edebilir imar pğlanı yapımı imar planı uygulaması her türlü kadastro hizmetleri ayırma birleştirme işleri ve Şirket işleri için lüzumlu görülecek menkul ve gayrimenkul mallar ile hak ve tesisler üzerinde şirket için rehin ve ipotek verebilir, kabul edebilir veya şirket lehine ipotek, rehin tesis edebilir, mevcut ipotekleri ve sair takyidatları fekkedebilir, hak ve alacaklarının temini ve tahsili için ayni veya şahsi her türlü teminatı verebilir, alabilir, kendi veya başkalarının gayrimenkullerini teminat olarak gösterebi lir. Keza üçüncü kişilerin borçları için başkaları lehine ipotek verebilir, alabilir. Menkul ve gayrimenkul hak ve tesisler kiralayabilir, kiraya verebilir, inşa eder veya ettirir, işletir veya işlet tirebilir, gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa hakları veya kat mülkiyeti satış vaadi tesis edebilir, keza ayni hakları şirket lehine tesis edebilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 671732 sicil no ile kayıtlı firma, 07 Temmuz 2008 tarihinde kuruldu. Dln Mimarlık İnşaat Turizm Tekstil İthalat İhracat, İstanbul, Büyükçekmece ilçesinde yer alan yapı mühendisi. Bu mekan toplam 5 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Dln Mi̇marlik İnşaat Turi̇zm Teksti̇l İthalat İhracat'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Yapı Mühendisi

Konum

Bu bölümde Dln Mi̇marlik İnşaat Turi̇zm Teksti̇l İthalat İhracat'ın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.