Dizayn Plastik Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi

Dizayn Plastik San. İth. İhr. Ltd. Şti.

Çerkezköy, Tekirdağ

İletişim bilgileri

Adres: Kızılpınar, YILDIRIM BEYAZID MAH, Yıldız Sk. NO:22/1, 59500 Çerkezköy/Tekirdağ Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 267-0354 ara

Hakkında

Dizayn Plastik San. İth. İhr. Ltd. Şti.:

Dizayn Plastik Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi

Plastik maddelerinin, kauçukun, selülozun, eter ve esterlerinin, suni reçineler ve bu maddelerin mamulatının, plastik torbaların, ambalaj malzemelerinin ve bunların işlenmesinde kullanılan makinelerin ve cihazların ve bunların aksam, yedek parça ve teferruatlarının, plastik ürünlerin ham, yarı mamul ve mamul maddelerinin imalatı, ihracatı, ithalatı ve dahili ticareti, kablo ve elektrik cihazlarının imalatı, dahili ticareti, ithalatı ve ihracatı Şirketin amacına ulaşabilmesi için luzumlu makine ve tesisler ile gayrimenkulleri iktisap etmek devir ve ferağ etmek kiraya vermek kiraya almak gayrimenkullerin üzerinde irtifak intifa gayrimenkul mükellefiyeti ve kat irtifakı tesis etmek iktisap devir ve ferağ etmek fabrika ve idare binaları inşa etmek, Şirketin amacı ile ilgili olarak şirketin ve üçüncü kişilerin borçlarını ve alacaklarını temin içn rehin ve kefalet almak rehinleri fek ve tadil etmek ve şirketin anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 285804 sicil no ile kayıtlı firma, 04 Mayıs 1992 tarihinde kuruldu. Dizayn Plastik San. İth. İhr. Ltd. Şti., Tekirdağ, Çerkezköy ilçesinde yer alan plastik İmalat Şirketi.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.dizaynplastik.com

Di̇zayn Plasti̇k San. İth. İhr. Ltd. Şti̇.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Plastik İmalat Şirketi

Konum

Bu bölümde Di̇zayn Plasti̇k San. İth. İhr. Ltd. Şti̇.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.