doktor

Diş Hekimi Zehra Sayar Muaynehanesi

Kartal, İstanbul

(1)

İletişim bilgileri

Adres: Üsküdar Cad. No: 9 Bayramlar İş Hanı Dük:34 Kartal Yeni Mh. Kartal, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 306-5650 ara

Hakkında

Diş Hekimi Zehra Sayar Muaynehanesi: Diş Hekimi Zehra Sayar Muaynehanesi İstanbul, Kartal ilçesinde doktor, diş hekimi. Diş Hekimi Zehra Sayar Muaynehanesi, İstanbul, Kartal ilçesinde yer alan doktor. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 1 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Di̇ş Heki̇mi̇ Zehra Sayar Muaynehanesi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • doktor
  • diş hekimi

Konum

Bu bölümde Di̇ş Heki̇mi̇ Zehra Sayar Muaynehanesi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Bir dışı 3 ayda yapamaz mı bir dış hekimi? Dolgu 3 kere kırıldı. Kaplamanin arası iltihap oldu. Son bir kez daha gidip sonra bir daha önünden bile gecmeyecegim


Genelde insanlar Diş Hekimlerinden çok korkarlar.Ama eminim ki Diş Hekimi Zehra SAYAR'ı tanıdıktan sonra böyle bir korkuları kalmayacaktır.Kendisi benim 15 yıllık hekimim .Onu tanıdıktan sonra ben ve ailemin bütün fertleri,arkadaşlarım da benle aynı kanaatteler.O çok iyi bir hekim olması yanında insani vasıfları çok mükemmel bir insan. Kendisine bir kere de buradan teşekkür etmeyi bir borç bildim.Sağolsun müteşekkirim ve temennim bütün hekimler onun gibi olsun.