Dilek Etiket Matbaacılık San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Dilek Etiket Matbaa San. Tic. Ltd. Şti.

Bağcılar, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Fatih Cad. Lale Sok. No: 19 Bağlar Mh. Bağcılar, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 553-5030 ara

Hakkında

Dilek Etiket Matbaa San. Tic. Ltd. Şti.:

Dilek Etiket Matbaacılık San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her nevi etiket imali, kısmen veya tamamen başkalarına imal ettirilmesi, imal ettiklerinin veya imal ettirdiklerinin dahili ticareti, ithali ve ihracatı, her türlü baskı ve basım işlerinin yapılması, kısmen veya tamamen başkalarına yaptırılması, baskıları yapılan veya yaptırılan işlerin dağıtımı ve yayıncılığı ile dahili ticareti, Yukarıdaki amaçlarını gerçekleştirmek için taşıt gayri menkul ve menkulleri almak satmak tesisler kurmak işletmek kiraya vermek kiralamak işletmek şirket ihtira haç ve beratlarını lisans know how ve imtiyazlarını telif hakları alameti farika ve ticaret ünvanları almak kullanmak satmak kiraya vermek yerli ve yabancı sermaye ile her türlü işbirliği yapmak yeni ortaklıklar kurmak mevcut şirketlere katılmak ithalat ihracat dahili ticaret faaliyetlerinde bulunmak şirketin leyh ve aleyhinde her türlü ayni hakları rehin ve ipotek etmek ve bunları fek etmektir, ve sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 240507 sicil no ile kayıtlı firma, 05 Ocak 1988 tarihinde kuruldu. Dilek Etiket Matbaa San. Tic. Ltd. Şti., İstanbul, Bağcılar ilçesinde yer alan dokuma sanayi.

Soru & Cevap:

Di̇lek Eti̇ket Matbaa San. Ti̇c. Ltd. Şti̇.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • dokuma sanayi
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Di̇lek Eti̇ket Matbaa San. Ti̇c. Ltd. Şti̇.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.