Digital Platform Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi

Digiturk Genel Müdürlük

Beşiktaş, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Cihannuma Mh. Yıldız Caddesi, No: 34, Polat Tower, Yıldız, Beşiktaş, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 326-0000 ara

Hakkında

Digiturk Genel Müdürlük: Digiturk Genel Müdürlük İstanbul, Beşiktaş ilçesinde şirket, firma, digiturk, basın yayın, genel müdürlük. Digiturk Genel Müdürlük, İstanbul, Beşiktaş ilçesinde yer alan genel müdürlük. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Di̇gi̇turk Genel Müdürlük'ün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • genel müdürlük
  • şirket
  • firma
  • digiturk
  • basın yayın
  • genel müdürlük

Konum

Bu bölümde Di̇gi̇turk Genel Müdürlük'ün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Arkadaşlar digitürk üyelik iptalinin faks numarası: 212 473 99 99'dur. Yukıardaki faks numarası genel müdürlüğün faksıymış. Üye olupta iptal etmek isteyenler 99 99 no'lu faksa göndermeliler iptal fakslarını.


22.08.2014 tarihinde lig tv nin iptali için fax çektim bu nedenle arayan erkin metin bey 3 ay üyeliğin devam etmesini eğer iptal etmemi yine isterseniz EKİM ayının son haftasına doğru aradığım taktirde üyeliğimin sona ereceğini bu süre içinde hiçbir ücret talep edimeyecektir dedi ve bunu 2.3 kez tekrarlattım tlf. etmediğim takdirde abonelik işleminin devam edeceğini söyledi bu görüşme bittikten sonra hem liğ tv hemde eksra kanal yayını kesildi ve bana kanalların dondurulduğu msj. geldi. bir süre sonra üyelik işleminin devam ettiği msj. geldi ama liğ tv eksra paket yayını halakesik........... taki ben 3 ekim tarihinde aradım TUĞBA hanım eksra kanalın olmağını söyledim bakalım dedikten sonra hem liğ tv. hemde eksra paket yayını açık hale geldi ben tekrar aradım liğ tv istemediğim halde neden açtınız 2 ay boyunca kanal kapalı iken talebim olmadan neden açtınız dedim geçerli bir nedenleri yok 2 ay kapalı kanala ben hiçbir ücret ödemem dedim kapanı kanala dondurulan kanal izlenmeyen kanala ne hakla para ödemesi yapayım benim TÜM KONUŞMALARIUM BELLİ LİĞ TV AÇILSIN DİYE HİÇBİR ŞEKİLDE TALEBİM YOK mşt.leri hizmeti sunan kişilerin hatasını ben niye çekeyi ben bunla birlikte 3 kez size msj yoluyorum bu adeletsizliği gidereceğizi umuyorum 65.00 ne beni FAKİR eder nesizi ABAT eder yalnız itibar kaybettirir gerekli araştırmayı yapıp hemsizin hemde müşterinin haksızlığına meydan vermeyeceğiniz saygılarımla