Digalpa Boya ve Kimya San. Tic. Ltd. Şirketi

Digalpa Boya Ve Kimya

Tuzla, İstanbul
Digalpa Boya ve Kimya

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Aydınlı KOSB Mah. İstanbul Tuzla Kimya Sanayicileri O.S.B Melek Aras Bulvarı, Organik Cd. No : 15, 34956 Tuzla/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 591-0500 ara

Hakkında

Digalpa Boya ve Kimya:

Digalpa Boya ve Kimya San. Tic. Ltd. Şirketi

Boya sanayi denizcilik sanayi deri sanayi teksil sanayi. . . . . her nevi kimyasal maddeler ve boya alımı, satımı imalatı, ithalatı, ihracatını ve pazaralamasını yapmak. İştigal konusuyla ilgili lüzumlu makine ve tesisler ile gayrimenkul veya ipotek ve irtifak gibi aynı hakları iktisap edebilir, bunları başkalarına devir ve ferağ edebilir gayri menkuller üzerinde kendi veya üçüncü şahısların borçlarını temin için ipotek, irtifak, intifa veya diğer ayni haklar tesis edebilir, tesis edilmiş bu hakları terkin veya fek ettirebilir. Velhasıl her türlü gayri menkuller ve ayni hakları iktisap edebilir, her türlü iltizama tasarrufi işlemde bulunabilir. İştigal konusuyla ilgili olarak dilediği yerde dilediği tesisler kurar, kiralar, kiraya verir bu tesislerle ilgili olarak gayri menkulleri iktisap edebilir, alım ve satımını yapabilir. İştigal konusuyla ilgili her türlü kara, hava ve deniz taşıtlarıyla gayrı menkulleri alır, satar, kiralar, kiraya verir ve gerektiğinde gayri menkullerle ilgili tapuya şerh verebilir ve bunlar üzerinde tasarrufta bulunabilir. Borçlarını ve alacaklarını temin etmek için ipotek, rehin, kefalet ve diğer teminatları alır, gerektiğinde verir. ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 512163 sicil no ile kayıtlı firma, 25 Aralık 2003 tarihinde kuruldu. Digalpa Boya ve Kimya, İstanbul, Tuzla ilçesinde yer alan kimya tesisi. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.digalpa.com

Di̇galpa Boya ve Ki̇mya'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Kimya Tesisi
  • Üretici

Konum

Bu bölümde Di̇galpa Boya ve Ki̇mya'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.