Devran Motor Yatakları Burçları ve Eğitim Hizmetleri San. Tic. Ltd. Şirketi

Devran Motor Yatakları Ve Burçları

Esenler, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Devran Sok. No: 19 Kemer Mh. Esenler, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 432-9292 ara

Hakkında

Devran Motor Yatakları Ve Burçları:

Devran Motor Yatakları Burçları ve Eğitim Hizmetleri San. Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü motor yatak ve burçları ile bilumum oto yedek parça ve aksesuarları imali ve alım satımını yapmak, Çalışma konusu ile ilgili olarak şirketin ve üçüncü şahısların borç ve alacaklarını temin için ipotek rehin kefalet ve diğer teminatları almak, Şirket amacı doğrultusunda her türlü gayrimenkülü iktisap eder buları devreder ferağda bulunur kiralar kiraya verir kendisine ve başkalarına ait gayrimenkuller üzerinde intifa irtifak sükna hakları ile gayrimenkul mülkiyeti kat mülkiyeti ve kat irtifak hakları tesis edebilir icabında üçüncü şahıslar ve tüzel kişiler lehine ipotek verebilir her türlü iptek tesisi ile bunları fekkedebilir menkul malları için rehin verip rehin alabilir rehin ve ipotekleri fek ve tadil eder, Şirket kuruluş amaçlarına ulaşabilmek amacıyla şirketin alacak ve borçlarını temin maksadıyla ipotek rehin kefalet ve diğer teminatları alabilir ipotek tesis edebilir ve mevcut ipotekleri kaldırabilir ticari işletme rehn, sözleşmesi yapabilir. Şirket ilgili mercilerden izin almak kaydıyla yurt içinde ve yurt dışında hertür özel öğretim ve eğitim kurumlarının kurulması, işletilmesi ve bu konularla ilgili olarak danışmanlık işleri ile iştigal eder ve 20. 12. 2001 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 114403 sicil no ile kayıtlı firma, 12 Nisan 1972 tarihinde kuruldu. Devran Motor Yatakları Ve Burçları, İstanbul, Esenler ilçesinde yer alan deniz araçları ve malzemeleri.

Soru & Cevap:

Devran Motor Yataklari ve Burçlari'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • deniz araçları ve malzemeleri
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Devran Motor Yataklari ve Burçlari'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.