Desi Alarm ve Güvenlik Sistemleri San. ve Tic. Ltd. Şirketi Bayrampaşa Şubesi

Desi Alarm Ve Güvenlik Sistemleri Bayrampaşa

Bayrampaşa, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Alba Sanayi Sitesi, B Blok No: 160-161, Bayrampaşa, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: 444-3374 ara

Hakkında

Desi Alarm ve Güvenlik Sistemleri Bayrampaşa:

Desi Alarm ve Güvenlik Sistemleri San. ve Tic. Ltd. Şirketi Bayrampaşa Şubesi

Her türlü oto alarm sistemlerinin, oto alarm sistemlerinde kullanıbilen ultrasonik mikrodalga veya darbe dedektörlerinin alarm merkezi, alarm sireni, merkezi kilit, otomatik cam mekanizması ve kontrol ünitelerinin, uzaktan kumandalı alarm merkez ve ayrıca kumanda modüllerinin, hırsızlığa, soyguna, sabotaja karşı ev-işyeri alarm ve güvenlik sistemlerinin, Şirketin amacına ulaşabilmesi için lüzumlu makina ve tesisler ile nakil vasıtaları ve gayrimenkulleri iktisap etmek, devir ve ferağ etmek, kiraya vermek, kiralamak, gayrimenkullerin üzerinde intifa tesis etmek, iktisap ve fearğ etmek, fabrika ve depo idare binaları inşa etmek, Şirket faaliyetini sürdürürken pazarlama, satış ve ticareti ile ilgili olarak teminat alır, teminat verir. Teminat ipoteği koyar, kaldırır yada teminat ipoteğine muhatap olabilir ve 27. 12. 2005 tarihinde tescil edilen ortaklar kurulu kararında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 843420 sicil no ile kayıtlı firma, 27 Kasım 2012 tarihinde kuruldu. Desi Alarm ve Güvenlik Sistemleri Bayrampaşa, İstanbul, Bayrampaşa ilçesinde yer alan alarm sistemleri.

Soru & Cevap:

Desi̇ Alarm ve Güvenli̇k Si̇stemleri̇ Bayrampaşa'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • alarm sistemleri
  • alarm
  • alarm sistemleri
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Desi̇ Alarm ve Güvenli̇k Si̇stemleri̇ Bayrampaşa'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.