bar

Dervish Cafe & Restaurant

Fatih, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Kabasakal Sok. No: 2 Sultanahmet Cami, Ayasofya Yakınında Sultanahmet Mh., Eminönü, İstanbul , Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 516-1515 ara

Hakkında

Dervish Cafe & Restaurant: Dervish Cafe & Restaurant İstanbul, Fatih ilçesinde bar. Dervish Cafe & Restaurant, İstanbul, Fatih ilçesinde yer alan bar. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Dervi̇sh Cafe & Restaurant'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • bar

Konum

Bu bölümde Dervi̇sh Cafe & Restaurant'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Geçtiğimiz pazar akşamı iftar için ailece Sultanahmet Meydanındaki Dervish Cafe' deydik.

İftardan yarım saat evvel önümüze konulmuş olan yarımşar kase mercimek çorbası, iftar vaktinde yenilmeyecek derecede soğumuş durumdaydı.

Ardından gelen köftelerde buz gibiydi, ılık bile değildi. Yanında en az köfteler kadar soğuk olan birkaç patetes cipsi vardı. Doyurucu olması açısından bir pilav da mı konulmaz ?

2 kişi için koydukları piyaz, 1 kişi için bile yeterli değildi, 2'şer defa aldık ve bitti.

Ardından getirdikleri irmik tatlısını, ben yetkili birine göstermek istedim, fakat akşamımızı mahvetmemek adına sessiz kaldım. Sadece 1 kaşık vardı. evet, kaşıkla konulmuş ve hatta kaşığın ucuyla, öyle güldük ki bu cimrilik karşısında.

Menü yukarıda saydıklarımdan ibaretti. Herm yetersiz, hem lezzetsizdi. Aldığınız parayı asla hak etmiyorsunuz. Önceki senelere göre kaliteniz çok düşmüş. Verdiğiniz menünün 30 TL ettiğine siz inanıyor musunuz?

Asla hiç kimseye tavsiye etmiyorum.