estetik cerrahi

Derma Clean Estetik Ve Güzellik Merkezi

Bakırköy, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Zuhuratbaba Mah. İncirli Cad. Ceylan Apt. No: 9 / 7 K: 1, Bakırköy, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 571-9214 ara

Hakkında

Derma Clean Estetik Ve Güzellik Merkezi: Derma Clean Estetik Ve Güzellik Merkezi İstanbul, Bakırköy ilçesinde estetik cerrahi, derma clean estetik ve güzellik merkezi, istanbul, firma, sağlık, plastik cerrahi, estetik cerrahi, bakırköy. Derma Clean Estetik Ve Güzellik Merkezi, İstanbul, Bakırköy ilçesinde yer alan estetik cerrahi. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.dermacleanestetik.com

Derma Clean Esteti̇k ve Güzelli̇k Merkezi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • estetik cerrahi
  • derma clean estetik ve güzellik merkezi
  • firma
  • sağlık
  • plastik cerrahi
  • estetik cerrahi
  • bakırköy

Konum

Bu bölümde Derma Clean Esteti̇k ve Güzelli̇k Merkezi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Bakırköy DERMA CLEAN işi TİCARETE DÖKMÜŞ SAKIN LAZER KAMPANYA PAKET 6 SEANS ALMAYIN.İlk gidişimde sadece bilgi verme aşamasında kağıt imzalatıyorlar oysa daha karar vermemiştim.1 hafta sonra gittim .Paket 1.205 tl Kol+bel+kalça+göbek bölgesi için 10 dk.da tamamladı Merve hn.Sonra da HİÇ GİTMEDİM aradan 3,5 ay geçti tüylerde hiç dökülme olmadı tam tersi daha da gürleşerek çıktılar.Zaten çok olan tüylerimi DİOD LAZER DAHA 1. SENASTA DAHA DA ARTTIRDI.Bende şikayetimi sahibi Arzu hn.a ilettim 1 seans ücretinizi hatta fazlasını alın geri kalanı iade edin dedim kabul etmedi,mecbursunuz devam etmeye dedi.Neden devam edeyim kafayı mı yedim tüylerden kurtulmak için para verdim arttırmak için değil.SAKIN GİTMEYİN,PARANIZI KAPTIRMAYIN BÖYLE İNSANLARA!GİTTİĞİNİZ YERLERDE DE TEK SEANS DENEYİN SADECE 2-3 AY BEKLEYİN BU SÜREÇTE HİÇ DÖKÜLME OLMUYORSA BIRAKIN!!!