Giyim mağazası

DERİMOD Müşteri Hizmetleri

Ümraniye, İstanbul
DERİMOD Müşteri Hizmetleri

İletişim bilgileri

Adres: Atakent, Alemdağ Cd 290 A, 34760 Ümraniye/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (850) 288-4288 ara

Hakkında

DERİMOD Müşteri Hizmetleri: DERİMOD Müşteri Hizmetleri İstanbul, Başakşehir ilçesinde müşteri hizmetleri, derimod. DERİMOD Müşteri Hizmetleri, İstanbul, Ümraniye ilçesinde yer alan giyim mağazası.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.derimod.com.tr

Deri̇mod Müşteri̇ Hi̇zmetleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Giyim mağazası
  • Deri ürünleri mağazası
  • Ayakkabı mağazası

Konum

Bu bölümde Deri̇mod Müşteri̇ Hi̇zmetleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

GECEN SENE ALDIGIMIZ ERKEK AYAKKABISI TABANI KIRILMIS 6 AYDIR KULLANILMAYAN AYAKKABININ DERIMOD URUN GARANTISI KAPSAMINDA DEGERLENDIRILMESI VE ZARARIMIZIN TAZMIN EDILMESINI TALEP EDIYORUZ. 12+6 AY 18AY URUN GARANTISI BIZIM URUN ICIN GERECERLI AMA OLMASA BILE IMALAT HATASI KAPSAMINDA DEGERLENDIRILMESI GEREKMEKTEDIR. URUNLERINIZE VE MARKANIZA OLAN GUVENIN DEVAMI ICIN URUN VEYA EN AZINDAN TABAN DEGISIMINI GERCEKLESTIRMENIZ FIRMANIZIN MARKA SORUMLULUGU KAPSAMINDADIR.
KONUYLA ILGILI SIKAYET BIRAKTIM. COZUMU ICIN SIZDEN HABER BEKLEMEKTEYIM.
AYSEGUL OZER


21.12.2014 günü internet sitenizden kredi kartıyla MEHMET ALİ ARSLAN adına almıs oldugum botumun ne zaman kargoya verilecegi ile ilgili bilgi almak istiyorum


Merhabalar sikayetletimin neresinden başlayacağımı bilemiyorum paladyum gibi bir alışveriş Mrk özellikle derimod çalışanlarını hiç yakustiramiyirum bunu belirtmek zorundayım ben indirim değil sezon mustetidiyim. Aldığım ayakkabının yan kısımları sıkma yaptı götürdüğümde mağaza müdürü Tarık bey sorun sizin ayaginuzda ayskkabida bir sorun yok dedi en komik olanı ise benimde başıma geldi ben ayakkabılarımı başka birine hediye ettim sizde hediye edin diye basit bir açıklama yaptı gereğinin tarafınızdan değerlendirmesini rica ederim.