Denizciler Balık Ağ San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Denizciler Balık Ağ Sanayi

Çekmeköy, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Soğukpınar Cad. No:, Soğukpınar Mh. Ümraniye, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 312-1028 ara

Hakkında

Denizciler Balık Ağ Sanayi:

Denizciler Balık Ağ San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her nevi balık ağ imali, dahili toptan ve parakende ticareti, ithali, ihracı, imalatı, komisyon, taahhüt işleri ve pazarlaması. Konularla ilgili her türlü ham ve iptidai madde alet ve edavat, makine ve tesislerin ithalatı, alım ve satımı, imalatı, ihracatı. Şirket amacının gerçekleşmesi için lüzumlu gayrimenkullerin iktisabı, devir ve ferağı kiraya verilmesi ve alınması, gayrimenkuller üzerinde her nevi ayni ve şahsi haklar tesisi ile ipotek tesisi ve fekki, yine şirket amacı ile ilgili olarak ipotek ve kefalet etmek veya üçüncü şahıslardan borçları için her türlü ipotek almak ve şahsi haklar temin etmek ve gayrimenkuller üzerinde iş bu takyitleri fek etmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 201194 sicil no ile kayıtlı firma, 02 Mart 1984 tarihinde kuruldu. Denizciler Balık Ağ Sanayi, İstanbul, Çekmeköy ilçesinde yer alan avcılık ve balıkçılık.

Soru & Cevap:

Deni̇zci̇ler Balik Ağ Sanayi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • avcılık ve balıkçılık
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Deni̇zci̇ler Balik Ağ Sanayi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.