Demirtaş İthalat Bisiklet San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Demirtaş İthalat Bisiklet

Büyükçekmece, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Cumhuriyet Mah. Tüyap Fuarı Cad. Eski Kapı Karakolu İnci Sanayi Blokları Baysal Sk. B Blok Kat:1, 34500 Büyükçekmece/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 886-4886 ara

Hakkında

Demirtaş İthalat Bisiklet:

Demirtaş İthalat Bisiklet San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü bisikletlerin ve motosikletlerin imalatı alımı toptan ve perakende satımı ithalatı ihracatı pazarlamasını yapmak. Konusu ile ilgili uzun orta ve kısa vadeli krediler alabilir karşılığında ipotek verebilir. Şirket amaç ve konusunu gerçekleştirmek için gayrimenkuller alır satar ipotek eder ifraz gibi ayni haklar iktisap edebilir bunları başkalarına devir ve ferağ edebilir ifraz ve tevhid kat irtifakı kat mülkiyeti tesis eder ipotekleri uzatır değeiştirir fek eder kiralar kiraya verir kira akdini tapuya tescil ettirir gayrimenkullerle ve haklarla her çeşit iltizamı ve tasarrufi işlemlerde bulunabilir ve şirket anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 436028 sicil no ile kayıtlı firma, 07 Nisan 2000 tarihinde kuruldu. Demirtaş İthalat Bisiklet, İstanbul, Büyükçekmece ilçesinde yer alan bisikletçi. Bu mekan toplam 3 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.demirtasgroup.com

Demi̇rtaş İthalat Bi̇si̇klet'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Bisikletçi

Konum

Bu bölümde Demi̇rtaş İthalat Bi̇si̇klet'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.