Demirel Otel Motel Restorant Lokanta İşletmeleri İnşaat San. ve Ticaret - Erdal Demirel Çeşme Şubesi

Demirel Otel Motel Restorant Lokanta İşletmeleri İnşaat San. Ve Ticaret - Erdal Demirel Çeşme Şubesi

Çeşme, İzmir
Demirel Otel Motel Restorant Lokanta İşletmeleri İnşaat San. ve Ticaret - Erdal Demirel Çeşme Şubesi

28 kişiden %82'si beğendi (4.1)

İletişim bilgileri

Adres: İsmet İnönü, 2100. Sk. No:5, 35930 Çeşme/İzmir Haritayol tarifi

Telefon: +90 (232) 712-1760 ara

Hakkında

Demirel Otel Motel Restorant Lokanta İşletmeleri İnşaat San. ve Ticaret - Erdal Demirel Çeşme Şubesi: 23.08.2011 tarihinde 1433241 sicil numarası ile İzmir Ticaret Odası'na kayıt olan Demirel Otel Motel Restorant Lokanta İşletmeleri İnşaat San. ve Ticaret - Erdal Demirel Çeşme Şubesi, halen İzmir'in Çeşme ilçesinde faaliyet göstermektedir. İşletmenin resmi ünvanı: Demirel Otel Motel Restorant Lokanta İşletmeleri İnşaat San. ve Ticaret - Erdal Demirel Çeşme Şubesi'dir. Kayıtlı olduğu İZTO meslek grubu: 51 - KONAKLAMA YERLERİ Demirel Otel Motel Restorant Lokanta İşletmeleri İnşaat San. ve Ticaret - Erdal Demirel Çeşme Şubesi, İzmir, Çeşme ilçesinde yer alan oda kahvaltı. Bu mekan toplam 28 oy üzerinden 4.1 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Demi̇rel Otel Motel Restorant Lokanta İşletmeleri̇ İnşaat San. ve Ti̇caret - Erdal Demi̇rel Çeşme Şubesi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Oda kahvaltı

Konum

Bu bölümde Demi̇rel Otel Motel Restorant Lokanta İşletmeleri̇ İnşaat San. ve Ti̇caret - Erdal Demi̇rel Çeşme Şubesi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.