Delta Denizcilik ve Ticaret Anonim Şirketi

Delta Denizcilik Ve Tic. Aş

Beykoz, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Ekinciler Cad. Ertürk Sok. No: 5 Kavacık Mh. Beykoz, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 425-5100 ara

Hakkında

Delta Denizcilik Ve Tic. Aş:

Delta Denizcilik ve Ticaret Anonim Şirketi

Yurt içinde ve dışında beynelmilel deniz acenteliği, seyahat acenteliği ve turizm işlerini yapmak. Şirket konusuna girer işler için gerekli her türlü tesisat teçhizat vasıta satın alabilir kiralayabilir nakliyat işleri yapabilir her çeşit gayrimenkul satın alabilir inşa edebilir satabilir veya başkalarından kiralayabilir ve kiraya verebilir şirket mallarının teşhiri için teşhir ve satış mağazaları açabilir, Şirket amaç ve konusunun gerçekleşmesi için gayrimenkul iktisap iktisap edilen gayrimenkulleri devir ve ferağ bunlar üzerinde kendi lehine ipotek ve başkaca ayni hakları kat irtifaklarını terkin ve yeniden tesis edebli bunları kısmen yada tamamen ahara icara verebilir şirket hak ve alacaklarının temini için ayni ve şahsi her türlü teminat alabilir veya verebilir ipotekleri fekkedebilir üçüncü şahıslar lehine her türlü rehin ve ipotek verebilir fekkedebilir, Yurt içinde ve beynelminel chartering işi(yani gemi kiralamak ve kiraya vermek, gemi kiralamasına tavassut etmek, gemilere yük ve navlun, yüke gemi bulmak) ve bu işlerin yurt içi ve beynelmilel komisyonculuğunu yapmak, her türlü yurt içi ve beynelmilel deniz, kara ve hava nakliyatçılığı yapmak ve yaptırmak, gemi satın almak, gemi inşa etmek ve ettirmek ve gemi satmak, gemi alım satımına tavassut etmek, her türlü yerli ve yabancı ulaştırma vasıtası ile beynelmilel komisyonculuk yapmak (gümrük komisyonculuğu hariç) ve 22. 7. 1991 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 125159 sicil no ile kayıtlı firma, 15 Ocak 1974 tarihinde kuruldu. Delta Denizcilik Ve Tic. Aş, İstanbul, Beykoz ilçesinde yer alan deniz taşımacılığı.

Soru & Cevap:

Delta Deni̇zci̇li̇k ve Ti̇c. Aş'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • deniz taşımacılığı
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Delta Deni̇zci̇li̇k ve Ti̇c. Aş'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.