Dekon Kongre ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi

Dekon Congress & Turizm Hizmetleri

Beşiktaş, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Gayrettepe Mh. Yıldız Posta Caddesi, Akın Sitesi 1. Blok No: 6 Kat: 1 D: 3 - 34349, Beşiktaş, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 347-6300 ara

Hakkında

Dekon Congress & Turizm Hizmetleri:

Dekon Kongre ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi

Turizm amaçlı olarak yurt içi ve yurt dışı tanıtım ve pazarlama faaliyetlerini icra etmek, bu kamsamda her türlü otel, motel, camping, tatil köyü, devre mülk, devre tatil ve bilumum turistik tesislerde yer pazarlamak, kongre, seminer, toplantı, tur ve bunun gibi turizm organizasyonlarını düzenlemek ve tur operatörlüğü kamsamındaki tüm faaliyetleri icra etmek ve Şirketin konusuyla ilgili olarak her türlü menkul, gayrimenkul mallar ve ayni haklar satın almak, satmak, menkul ve gayrimenkul mallar üzerinde leh ve aleyhte bilcümle haklar tesis etmek, rehin ve ipotek almak, vermek veya kaldırmak, kendisine ait gayrimenkuller üzerinde kat mülkiyeti kat irtifakı ve ticari, ekonomik sosyal maksatlarla intifa hakkı tesis etmek ve kaldırmak, gerek kendi borçları, gerekse 3. şahıs ve tüzel kişilerin borçları için şirketin gayrimenkullerini bankalar ve 3. şahıslara ipotek etmek, suretiyle teminat göstermek ve kaldırmak kendisinin ve 3. şahısların borçları için kefil olmak ve başkalarını kefaletini kabul etmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 523999 sicil no ile kayıtlı firma, 24 Mayıs 2004 tarihinde kuruldu. Dekon Congress & Turizm Hizmetleri, İstanbul, Beşiktaş ilçesinde yer alan organizasyon.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.dekon.com.tr

Dekon Congress & Turi̇zm Hi̇zmetleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • organizasyon
  • firma
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Dekon Congress & Turi̇zm Hi̇zmetleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.