Deka Mühendislik Yangın Güvenlik Sistemleri ve İnşaat San. Tic. Ltd. Şirketi

Deka Mühendislik

Üsküdar, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Kürkçü Mümin Sok. No: 27/1 Bağlarbaşı İlköğretim Okulu Yakınında Selamiali Mh. Bağlarbaşı Üsküdar, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 532-0250 ara

Hakkında

Deka Mühendislik:

Deka Mühendislik Yangın Güvenlik Sistemleri ve İnşaat San. Tic. Ltd. Şirketi

Isıtma soğutma, havalandırma, arıtma, şoklama, sıhhi tesisat, kalorifer tesisatı, dogalğaz tesisatı ve diğer mekanik tesisatı malzemeleri satışı, montajı, projelendirmesi servis ve bakım hizmetlerini ve bunların ithalat ve ihracatını yapmak. Edeceği arsalar üzerinde veya kat karşılığı şeklinde inşaat yapmak, mevcut bina ve inşaatı yıkmak gerekirse yeniden inşa etmek. Şirketin mevzu ve maksadadının tahakkuku için gayri menkul alıp, satmak, kiralamak, kiraya vermek, leh ve aleyhine her nevi ayni haklar tesis etmek ve ettirmek, büro depo, teşhir mahalli almak, inşa etmek, satmak, kiralar ve kiraya verebilir. Şirket amacına ulaşabilmek için gerekli her türlü taşınır ve taşınmaz mallar iktisap edebilir, devir ve ferağ edebilir, kiraya verebilir, kiralayabilir. Şirket amacı ile ilgili olarak şirketin borçlarını ve alacaklarını temin için ipotek, rehin, kefalet ve diğer teminatları verebilir ve ipotek, rehin ve kefalet ve diğer teminatları alabilir, ipotek vs. aynı hakları, şahsi hakları leh ve aleyhinde alabilir, verebilir, fesih edebilir, leh ve aleyhinde ticari işletme rehini akdedoebilir, fesih edebilir. Şirket konusu ile ilgili olarak özel ve kamu kurumlarca düzenlenecek açık attırmalara, eksiltmelere, menkul ve gayrimenkul ihalelerine katılabilir. ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 521907 sicil no ile kayıtlı firma, 28 Nisan 2004 tarihinde kuruldu. Deka Mühendislik, İstanbul, Üsküdar ilçesinde yer alan yangın söndürme malzemesi.

Soru & Cevap:

Deka Mühendi̇sli̇k'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • yangın söndürme malzemesi
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Deka Mühendi̇sli̇k'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.