Deha Bitkisel Atık Yağ Toplama Geri Kazanım Biodizel Üretimi Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Deha Biodizel - Deha Bitkisel Atık Yağ Toplama Geri Kazanım Biodizel Üretimi A.Ş.

Ümraniye, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Şerifali Mh. Barbaros Caddesi, No: 10, Yukarıdudullu, Ümraniye, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 394-3316 ara

Hakkında

Deha Biodizel - Deha Bitkisel Atık Yağ Toplama Geri Kazanım Biodizel Üretimi A.Ş.:

Deha Bitkisel Atık Yağ Toplama Geri Kazanım Biodizel Üretimi Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Atık yağ üreticilerinden atık bitkisel, hayvansal yağ ve bitkisel kökenli her çeşit atık yağ ve türevlerini toplamak depolama ve nakletme, Şirket konularının gerçekleşmesi amacıyla gayrimenkul ve nakil vasıtaları iktisap etmek, kiralamak, şirket adına tescil ettirmek, kiraya vermek, devretmek veya satmak ve şirketin 27. 4. 2012 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 741169 sicil no ile kayıtlı firma, 08 Temmuz 2010 tarihinde kuruldu. Deha Biodizel - Deha Bitkisel Atık Yağ Toplama Geri Kazanım Biodizel Üretimi A.Ş., İstanbul, Ümraniye ilçesinde yer alan geri dönüşüm. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Deha Bi̇odi̇zel - Deha Bi̇tki̇sel Atik Yağ Toplama Geri̇ Kazanim Bi̇odi̇zel Üreti̇mi̇ A.Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • geri dönüşüm
  • biyodizel
  • geri dönüşüm
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Deha Bi̇odi̇zel - Deha Bi̇tki̇sel Atik Yağ Toplama Geri̇ Kazanim Bi̇odi̇zel Üreti̇mi̇ A.Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

ben van da bitkisel atık yağ depolama deposu kuracam desteğiniz veya yol haritanız nasıl bu kunuda bilgi verseniz


adım osman yılmaz Antalyada ikemet ediyorum.0546 240 13 12 telefon numaram.otel ler de temizlik görevlisi olarak çalıştım yağ tutucuların temizliği ve bakımı yağlı baca ve kanaltemizliği konusunda uzmanım.emekli itfaiyeciyim. Antalya bölgesinden sorumlu.yetkililerle görüşmek istiyorum.