Damla Çocuk Gereçleri Plastik San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Damla Çocuk Gereçleri Plastik

Beşiktaş, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Bir Yapı İnşaat Eğitim Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bir Yapı İnşaat Eğitim Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bir Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Tasfiye Halinde Bir Yapı İnşaat Eğitim Org. Sanayi v Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 221-2512 ara

Hakkında

Damla Çocuk Gereçleri Plastik:

Damla Çocuk Gereçleri Plastik San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Şirket her nevi plastik hammadde ile her türlü oyuncak mamul yarı mamul malzemeler üretmek almak satmak ithal ve ihracını yapmak. Faaliyet alanına giren işlerle ilgili olarak her türlü menkul ve gayrimenkul malların kısmen veya tamamen kiraya verebilir alabilir satabilir şirket için rehin ve ipotek verebilir başkalarına ait gayrimenkul ler üzerinde ipotek tesis edebilir ve gerektiğinde fek ve tadil edebilir sahip olduğu gayrimenkul ler üzerinde cins tahsisi yaptırabilir ve 17. 2. 2011 tarihinde tescil edilen ortaklar kurulu kararın da yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 346091 sicil no ile kayıtlı firma, 26 Nisan 1996 tarihinde kuruldu. Damla Çocuk Gereçleri Plastik, İstanbul, Beşiktaş ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

Damla Çocuk Gereçleri̇ Plasti̇k'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi