T.C. Muğla Dalaman Belediyesi Başkanlığı

Dalaman Belediyesi

Dalaman, Muğla
Dalaman Belediyesi

1,433 kişiden %92'si beğendi (4.6)

İletişim bilgileri

Adres: Kapukargın, 48770 Dalaman/Muğla Haritayol tarifi

Telefon: +90 (252) 692-2010 ara

Hakkında

Dalaman Belediyesi: Dalaman Belediyesi Muğla, Dalaman ilçesinde kurum, belediye, kurum. Dalaman Belediyesi, Muğla, Dalaman ilçesinde yer alan turistik yer. Bu mekan toplam 1,433 oy üzerinden 4.6 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Burası oldukça popüler bir Turistik Yer. Bu turistik yer için 1,433 kişi oy kullandı ve ortalama 4.6 puan aldı.

Dalaman Beledi̇yesi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Turistik Yer

Konum

Bu bölümde Dalaman Beledi̇yesi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

SIZ NASIL BELEDIYESINIZ AYIP DEGILMI SIZ KIMSINIZ BENIM ATAMIN RESMINI ÇÖPE ATARSINIZ YAPTIGINIZ ÇOK AYIP


Daha önce size de yazdım,önceki başkan zamanında 3-4 kez şikayette bulundum ama galiba belediye zabıtası çoooook meşgul,ilgilenilmedi:
Atatürk caddesinin zaten dar olan kaldırımlarında yürüyemiyoruz.Çünkü dükkanların önü teşhir malları ile dolu. Hatta (örneğin;aladağ binbir çeşit,şimşekler...vs.)kaldırım yetmiyor da caddeye kadar işgal ederek büyük oranda yaya geçişine engel oluyorlar.Bu soruna Dalaman belediyesi el atmayacaksa,Ortaca belediyesine veya Muğla belediyesine mi söylememiz daha uygun olur ???


Gezdiğim, gördüğüm, yaşadığım büyük-küçük tüm il, ilçe ve beldelerde; yaz gelince akşam üzerleri belediyeler kamyonetlerle şehrin tüm cadde ve sokaklarını ilaçlayarak halkı sinek,böcek gibi haşerelerden koroyucu önlemler alıyorlar.
Özellikle sivrisineği bol olan Dalamanda ,15 yıldır yaşadığım halde hiç bir belediyeciliğinin böyle bir hizmet yaptığını görmedim. Dalaman ya çok fakir, ya düşünme yeteneği yok, ya belediye teşkilatları Allahlık, ya da adam sende diyerek halkla hiç ilgileri yok.
HANGİSİ DOĞRU ACABA???