D Yapım Reklamcılık ve Dağıtım Anonim Şirketi

D Yapım - D Productions

Bağcılar, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: 100. Yıl Mh. Matbaacılar Caddesi, No: 78, Doğan Tv Center, Kat: 1, Pk: 34204, Bağcılar, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 413-5959 ara

Hakkında

D Yapım - D Productions:

D Yapım Reklamcılık ve Dağıtım Anonim Şirketi

Hiçbir surette televizyon ve radyo yayını yapmamak ve bu konuya ilişkin Türk mevzuatı ile Türkiye'nin taraf olduğu uluslararası antlaşmalar riayet etmek kayıt ve şartıyla radyo ve televizyon yayıncılığı ile iştigal eden şirketlere iştirak etmek. Sinenma Televizyon ve diğer yayuın organlarında yayınlanmak üzere her türlü odioviozüel eserlerin üretimi pazarlaması ve bu kanuda danışmanlık müşavirlik ve benzeri hizmetler . Yurt içinden ve yurt dışındaki bankalardan ve diğer kurumlardan uzun orta ve kısa vadeli krediler ve borçlar alabilir ve her türlü menkuller ve gayrimenkuller üzerinde ipotekler rehinler ve benzeri haklar tesis edebilir ettirebi lir alabilir. Şirketin amaçlarına uygun olarak gayrimenkuller satın alabilir satabilir devralabilir devredebilir kiraya verebilir ve bu gayrimenkuller üzerinde inşaatlar yapabilir yaptırabi lir üretim ve pazarlama tesisleri kurabilir ve bu tesisleri kiraya verebilir ve 2. 4. 2013 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 284626 sicil no ile kayıtlı firma, 01 Ocak 1970 tarihinde kuruldu. D Yapım - D Productions, İstanbul, Bağcılar ilçesinde yer alan yapımcılık. Bu mekan toplam 3 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.dpro.com.tr

D Yapim - D Producti̇ons'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • yapımcılık
  • reklamcılık
  • ajans
  • televizyon
  • yapım
  • yapımcılık
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde D Yapim - D Producti̇ons'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

ELBET BİR GÜN

BORAN AİLESİ
Mehmet Enes:25 yasında yenı mezun olmuş genc bır doktor. Yakışıklı başaralı dürüst bir adam ve ailesine çok düşkün. Ailesinın servetınden faydalanmak yerıne mesleğini yapıp ınsanlara faydalı olmayı secmıstır.
********************************
SELMA:Başarılı bir avukatken eşinin ölümü üzerıne mesleğini bırakıp eşinin şirketının başına geçmiştir. Yaşına ragmen göşterişli bir kadındır ve varlıklı çevresinin aksine naif bir bayandır.
************************************
KERİM:Annesi ve Kardeşinin aksine gösterişe düşkün şımarık ve rahat bir adamdır. Gece hayatını eğlenmeyı gezmeyı seven bırıdır. Annesının zoruyla şirkette çalışmaktadır.
*********************************
DENİZ:Evin tek kızı ve en küçüğüdür. Babasının ölümünden sonra bır buhran geçirmiş ama anne ve abısının destegıyle ayakta kalmayı başarmıştır. Çoçukluk hayalini gerçekleştyrip resım bölümünü kazanmıstır. Annesi kadar güzel ve alımlı bır genc kızdır.
*******************************
İSMAİL:Selamın abisi,bencil ve kinci bır adam ilerlemiş yaşına ragmen hayatını düzene sokamamıs elinin değdiği her işi batırmıs bır adam. Sorumsuzluğu yüzünden çok baş ağrıtacaktır.
*****************************
ADİL:Selmanın şoförü
GÜLSÜM:Hizmetci (soforun karısı)
İKBAL:Hizmetci
**********************************
SOYLU AİLESİ
SEZİN:Anne ve Babasını küçük yaşta kayetmiş ve amcası ıle yasamaya başlamıstır daha sonra halasıda onlara katılmıstır. Sezın onları anne baba gormus ve oyle sarılmıstır halası ve amcasına. Okumayı gezmeyı çok seven bırıdır ve cevresındekılerce cok sevılmektedır. Güzel bir o kadar da akıllı bır kızdır,amcasının göz bebeğidir.
*******************************
FİKRET:50li yaşlarda gelenek ve göreneklerıne bağlı dürüst bır adamdır. Çevresindekılerce sevılen ve saygı duyulan biridir. Hiç evlenmemiş,hayatı boyunca ailesinın yanında olup onlara destek olmus sahıp cıkmıstır.
***********************************
EMİNE:sezınn halası kocasından ayrılıp abısının yanına yerleşmıs ve onlarla yasamını sürdürmüştüt artık hayattan tek beklentısı oğlunun geleceği ve mutlulugudur
YUSUF:eminenin oğlu,akıllı bir cocuktur ve annesıne buyuk bır aşkla bağlıdır. Babasına çok kızgındır ve tek gayesi annesi mutlu edebilmektir.
KAZIM:Eminenin eski kocası,kıskanç,kibirli bir adamdır.
ALPER KARA:Kasabanın köklü ailelerinden bırının torunudur. Babasını hiç tanımamıştır,annesının aılesının servetının tek varısıdır. Hırcın bır delıkanlıdır,etrafındakıler ondan cekınır sert bır yapısı vardır,ancak iyi niyetlidir. Çocuklugundan berı sezıne asıktır
MUKADDES:alperın annesı,çok genc yasta hayattan yedıgı agır tokatın yukunu yıllarca tasımıs ve bır daha kımseye guvenememıstır. Sessız sakın ve alımlı bır bayandır ve fıkrete ılgısı vardır.



*********************************

SİNOPSİS
Mehmet Enes,Annesinin bütün karşı çıkmlarına rağmen kararını vermiştir. Kendi mesleğini yapacak,insanlara faydalı olacaktır. Birgün çantasını alıp çıkar ve mehmet enesin kader yolculuğu başlar.İlk durağı Antakyanın bir köyüdür önce sağlık ocağından başlar imkanları zorlasada sağlık ocağını baştan yaşatmayı başarmıştır.Zaman geçtikçe köye ve insanlara alışmış ve köylülerce çok sevilmiştir. Dürüstlüğü çalışkanlığı genç yaşına rağmen olgun yapısıyla herkesin takdirini kazanır.
Selma ve Fikretin aynı kasabanın çoçuklarıdır ve birbirlerine çok aşıklardır,selma henüz lise yıllarında fikret ise askerlik çağındadır ve tek arzusu askerden sonra selmayla evlenmektir. Ancak selma onun gibi düşünmüyordur annesine ölüm döşeğinde söz vermiştir okuyacaktır,fikret ise bunu biliyor ve şiddetle karşı çıkıyordur. Fikretin askere gitme vakti gelmiştir ve giderken selmadan söz alır,selma fikreti bekleyecektir ve fikret gider..Lisenin mezuniyetine genç bir iş adamı olan Haldun da katılır ve selmaya görür görmez aşık olur,ondan çok etkilenmiştir ve günlerce kasabada kalır selma hakkında bilgi toplar ve onunla konuşmaya karar verir,selmaya onunla evlenmek istediği söyler,haldunun selmaya başka bir teklifide vardır,onu okutmak..Selma günlerce düşünür ve kararını verir haldunla evlenecektir,fikrete verdiği sözün önüne geçmiştir annesine verdiği söz..Fikret askerden döndüğünde artık hiçbirşey bıraktığı gibi değildir,ne anası sağdır nede selması vardır. Yıllarca acısını atamaz içinden,yalnızlığa mahkum eder kendini,kardeşi ve yengesinin ölümü ise onu bir kez daha yaralayacaktır. Ancak artık ayakta durması için bir sebebi vardır sezin,kardeşinin emaneti.
Emine,Fikretin kız kardeşi yaptığı yanlış evlilik ömrü boyunca sırtında yük olmuştur,fikretin bütün uyarılarına rağmen kazımla evlenmiş ve daha evlendiği ilk günden abisinin haklı olduğunu anlamıştır. Hem büyük bir sıkıntının içine düşmüş hemde hayattaki tek dayanağı abisiyle arası açılmıştır. Birgün baba evine geri döner,fikret ona kızgın olsada sırtını dönmeyecektir.Oğlu yusufla birlikte artık fikretin kanatları altındadırlar,ama kazımın bitmek tükenmek bilmeyen tacizleri eminenin başını ağrıtmaya devam edecektir.
Mukaddes genç yaşta başına gelen felaketin yükünü yıllarca omuzlarında taşıyacaktır. Hayatta tek sevdiği adam ise fikrettir,ama onu da elinden alan yine yaşadığı talihsizliktir. Oğlunu yalnız başına büyütmüştür ve tek dileği oğlunun mutluluğudur.
Alper çoçukluğundan beri kendini izleyen,sorgulayan gözlerden nefret etmiştir. Babasızlığını yüzüne vuran,annesine ağır hakaretler edilen bir çoçukluk geçirmiş ve bunu hep derinden etkilemiştir. Bütün sertliği,hırçınlığı bu yüzdendir ama oda tıpkı annesi gibi yufka yüreklidir. Sezine çoçukluğundan beri aşıktır ve bir gün ısrarcılığı yüzünden sezini tamamen kaybedecektir.Kasabanın pikniğinde sezinle konuşmak için ısrar edince sezin alperden kaçar ve bir tekneye biner,kaza yapan tekne batınca herkes sezini öldü bilir.
Sezini bulan ise köylerden birinde doktorluk yapan Mehmet Enestir.Sezini arabaya taşır ve sağlık ocağına götürüp tedavisine başlar ve sezin gözlerini açar ancak sezin artık kim olduğunu hatırlamıyordur. Kazanın etkisiyle hafızasını ve görme yetisini kaybetmiştir.Artık mehmet enes için istanbula dönmek içten bile değildir,sezini alıp istanbula gider.Mehmet Enes,evdekilerin karşı çıkmasına karşı resti çeker.Selma oğlunu kaybetmek istemiyordur ve sezinin yalıda kalmasını kabul eder.Aylar sonra sezin büyük bir ameliyat geçirir ve gözleri açılır. Mehmet Enes Sezine çoktan aşık olmuştur bile sargılar açılmadan doktoru kendisini tanıtmaması için tembihler,doktor sargıları açınca sezinden mehmet enesi tanımasını ister sezin çok şaşkındır ve aylardır yanından ayrılmayan adamı tanımaya çalışır yaklaşır mehmet enese ancak daha sonra ona değil kerime döner ve sarılır.
Kasabada daha fazla kalamayan fikret emine ve yusufla birlikte istanbula taşınır ve yeni bir hayata başlarlar.
Birgün,emine ve selma karşılaşır ve bu karşılaşmayla 30 yıllık mazi yeniden hayat bulacaktır..


Güneşi Beklerken Bitmesin


sayın D yapım yetkilileri ve çalışanları sizlerle birkaç konu hakkında bilgi vermek istiyorum ben öyle bir geçerki zaman dizisinde ilk dönem ekip servisini kendi aracımla çalışıyordum prodoksiyon yetkilileri bülent ve mehmet harcamadıkları paraları masraf gösterip yolsuzluklar yapıyorlar büyük paralar kaçırıyorlarbizzat benden başka yerlerden fatura ve fiş bulmamı istediler ben yapmayıncakda finalden sonra işime son verildi ayrıca diziye araç kiralıyan özyavuz Turizimden biriside bunların kötü amellerine ortaklık yapıyor bunlar hiç paraları yokken alamayacakları araçlar aldılar bilginize arz ederim hoşça kalın saygılar