Cvk Maden İşletmeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

CVK Maden İşletmeleri A.Ş.

Beşiktaş, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Kuruçeşme Mh. Muallim Naci Caddesi, No: 105 B, Pk: 34345, Beşiktaş, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 263-7879 ara

Hakkında

CVK Maden İşletmeleri A.Ş.:

Cvk Maden İşletmeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Her türlü maden cevher ve kömür sahaları aramak incelemek bu sahada ocaklar açmak işletmek kiralamak kiraya vermek imal etmek ve Şirket amaç ve başlıca konularını gerçekleştirebilmek için gerekli diğer menkul ve gayrimenkul malları satın alabilir, satabilir, kiraya verebilir, kiraya tutabilir, devredebilir, ithal edebilir, ihraç edebilir, Şirket konusu ile ilgili gayri maddi mallar ile menkul ve gayrimenkul mallar iktisap edebileceği gibi üzerlerinde şirket aleyhine ipotek, rehin veya işletme rehin tesis edebilir ve fekkedebilir, başkalarının menkul ve gayrimenkul malları üzerinde şirket lehine alacaklarını teminat altına almak geyesi ile iptek veya rehin hakkı tesis edebilir ve fekk edebilir. 3. gerçek yada tüzel kişiler lehine ayni veya şahsi teminat verebilir, kefil olabilir ve tüm bu iş ve işlemleri fekkedebilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 597886 sicil no ile kayıtlı firma, 15 Ağustos 2006 tarihinde kuruldu. CVK Maden İşletmeleri A.Ş., İstanbul, Beşiktaş ilçesinde yer alan madencilik. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.cvkgroups.com

Cvk Maden İşletmeleri̇ A.Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • madencilik
  • şirket
  • maden
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Cvk Maden İşletmeleri̇ A.Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Cvk şirketler grubunun kurucusu sayın Mahmut Çevik ve tüm ailesine başsağlığı diliyorum. Rahmetlinin mekanı cennet olsun.
Allah sabırlar versin.
SİNAN ŞAFAK
maden teknikeri