Çuhacı Otelcilik ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi

Çuhacı Otel

Fatih, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Gençtürk Cad. No: 60 Büyükşehir Belediyesinin 2 Sokak Önünde Kemalpaşa Mh. Eminönü, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 513-7990 ara

Hakkında

Çuhacı Otel:

Çuhacı Otelcilik ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi

Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Konusu ile ilgili olarak her nevi gayrimenkul almak satmak inşa etmek ettirmek kiralamak kiraya vermek bunlar üzerinde ipotek ve her türlü kanuni haklar tesis ettirmek cins tahsisi yapmak iş ve ortaklık münasebetlerinde bulunduğu şahıs ve şirketlerin doğmuş ve doğacak borçların temin etmek üzere kendi gayrimenkulleri üzerinde ipotek tesis etmek ayrıca irtifak intifa sükna hakları ile medeni kanun hükümleri gereğince ayni ve gayri maddi haklarla ilgili her çeşit iltizami ve tasarrufi işlemlerde bulunmak keza menkul malları ve gayrimenkulleri üzerinde rehin işletme rehni tesis etmek şirketin her türlü hukuki tasarruflarından mütevellit hak ve alacaklarının tahsili ve temini için ipotek menkul mal rehni işletme rehni ayni ve şahsi hernevi teminat almak bunlarla ilgili tapuda ve ticaret sicilinde terkin ve tescil işlemle rinde bulunmak. Şirket taşınmazlarını gerçek ve tüzel 3. kişilerin borçları için ipotek verebilir ve 15. 1. 2013 tarihinde tescil edilen ortaklar kurulu kararında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 393488 sicil no ile kayıtlı firma, 15 Nisan 1998 tarihinde kuruldu. Çuhacı Otel, İstanbul, Fatih ilçesinde yer alan turizm.

Soru & Cevap:

Çuhaci Otel'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • turizm
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Çuhaci Otel'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.