kurum

Çorlu Vergi Dairesi

Çorlu, Tekirdağ

(3)

İletişim bilgileri

Adres: Camiatik Mah. Fatih C. Hükümet Konağı, Çorlu, Tekirdağ Haritayol tarifi

Telefon: +90 (282) 651-5017 ara

Hakkında

Çorlu Vergi Dairesi: Çorlu Vergi Dairesi Tekirdağ, Çorlu ilçesinde kurum, çorlu vergi dairesi, tekirdağ, firma, vergi dairesi, çorlu. Çorlu Vergi Dairesi, Tekirdağ, Çorlu ilçesinde yer alan kurum. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Çorlu vergi̇ Dai̇resi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • kurum
  • çorlu vergi dairesi
  • firma
  • vergi dairesi
  • çorlu

İncelemeler

Vergi Daireniz kapsamında Çorlu İlçesi sınırlarında bulunan Sağlık Mahallesi’nde ikamet eden ve Sağlık Mahallesi ile Yeşiltepe Mahallesi ağırlıklı olmak üzere paravan bir firma ismiyle boya, badana, dış cephe izalasyon, sıva gibi işler yapan ancak; yaptığı iş, işçilik ve imalatlara mukabil herhangi bir fatura kesmeyen , vergi ödeme, beyanname verme kültürü olmayan, kendilerinin ve çalışanlarının da sigortalarını yapmayan, çalışırken hiçbir iş emniyet tedbiri almayan, kabadayı ve tehdit jargonu ağırlıklı tahsilat yapan, fatura isteyenleri azarlayan üstü kapalı devletimize hakaret eden bu kişiler;
AK İnşaat İzalasyon adıyla ortalıkta dolaşıyorlar ve ve iş yapıyorlar, isimleri Alaattin KÖYBAŞI (33254262894) ve Mevlüt ŞEMİN olan ve ortak çalışan kişiler hakkında gerekli yasal takip ve hukuki işlemlerin yapılmasını bilgilerinize sunarım.