Cömertler Matbaacılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Cömertler Matbaacılık A.Ş.

Zeytinburnu, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Maltepe Mh. Davutpaşa Caddesi, No: 4, Pk: 34020, Topkapı, Zeytinburnu, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 613-4160 ara

Hakkında

Cömertler Matbaacılık A.Ş.:

Cömertler Matbaacılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Matbaacılıkla ilgili bilumum baskı işleri, bunların ithalatı, ihracatı ve dahili ticareti ile fasonculuğu, bilumum kağıt ve karton ticareti, bunların ithalatı, ihracatı, kağıt ve kartondan bilumum ambalaj malzemesi imalatı, bunların ithalatı ihracatı ve dahili ticareti ile fasonculuğu, iştigal konusu ile ilgili bilumum iptidai madde, hammadde, işletme malzemesi, yarı mamul madde imalatı, bunların ithalatı, ihracatı ve dahili ticareti ile Şirket konusuna giren işler için gerekli her türlü tesisat, teçhizat vasıta satın alabilir, kiralayabilir, nakliyat işleri yapabilir, her çeşit gayrimenkul satın alabilir, inşa edebilir, satabilir, veya başkalarından kiralayabilir ve kiraya verebilir. şirket mallarının teşhiri için teşhir ve satış mağazaları açabilir, 29. 7. 1985 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 199081 sicil no ile kayıtlı firma, 01 Ocak 1970 tarihinde kuruldu. Cömertler Matbaacılık A.Ş., İstanbul, Zeytinburnu ilçesinde yer alan matbaacılık.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.comertler.com.tr

Cömertler Matbaacilik A.Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • matbaacılık
  • firma
  • matbaa
  • şirket
  • matbaacılık
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Cömertler Matbaacilik A.Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.