şirket

Cobalt Gömlek - Genel Müdürlük

Güngören, İstanbul

5 kişiden %60'si beğendi (3)

İletişim bilgileri

Adres: Mehmet Nezih Özmen Mh. Fidan Sokak, No: 11, Merter, Güngören, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (850) 333-2258 ara

Hakkında

Cobalt Gömlek - Genel Müdürlük: Cobalt Gömlek - Genel Müdürlük İstanbul, Güngören ilçesinde şirket, tekstil, hazır giyim, şirket. Cobalt Gömlek - Genel Müdürlük, İstanbul, Güngören ilçesinde yer alan şirket. Bu mekan toplam 5 oy üzerinden 3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.cobalt.com.tr

Cobalt Gömlek - Genel Müdürlük'ün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • şirket
  • tekstil
  • hazır giyim
  • şirket

Konum

Bu bölümde Cobalt Gömlek - Genel Müdürlük'ün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

iyi günler esenler şubenizden iki adet gömlek aldım biri depolu çıktı. Gömleğin yakası yan ne yapmam lazım size yazdım.


Aldığım iki gömleğinde düğmelerinin 5-6 tanesi sokuldu düğme deliklerinde görünen ipi çekince düğmeler yere düşüyor. Bu kadar basit olmamalı. Hayal kırıklığına uğradım gerçekten.terziye götürmek zorunda kaldım.geri dönüş yapacağınızı umarım. Ayrıca resimde gönderebilirim. Saygilar


bayilik veriyormusunuz konya ereğli ilçesindeyim veriyorsanız detayları ve şartarınızı öğrenebilirmiyim


gomlek modellerınız ve renklerınız cok hos ama tek sorun cok cabuk deforme oluyorlar.tek yıkamada tüylenıyor.bu ssızden aldıgım herhalde 8. gomlek,musterı kaybetmenızı ıstemem


MRB KAYSERİ MAĞAZINIZDAN GÖMLEK ALDIM .1 AY GİYDİKDEN SONRA İPLERİ ÇIKMAYA BAŞLADI .İNCELEMEYE GÖNDERDİM ORDANDA Bİ NETİCE ALAMADIM .SORUN BENDEN KAYNAKLANMIYOR KESİNLİKLE .İLK ÜRÜN ALIŞIM OLDU SİZDEN HERHALDE SON OLACAK .HİÇ MEMNUN KALMADIM ŞİMDİ BU GÖMLEĞİ NE YAPMAM GEREKİYOR GEREĞİNİN YAPILMASINI İSTİYORUM .
FİŞ NO:1062