Cmc Yapı Denetim Anonim Şirketi

CMC Yapı Denetim A.Ş

Esenyurt, İstanbul

(3)

İletişim bilgileri

Adres: İnönü Mh. Doğan Araslı Bulvarı, Şelale İş Merkezi Kat: 5 No: 63, Esenyurt, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 699-9605 ara

Hakkında

CMC Yapı Denetim A.Ş:

Cmc Yapı Denetim Anonim Şirketi

29. 6. 2001 tarihli 4708 nolu "Yapı Denetimi Hakkında Kanun" gereği;can ve mal güvenliğini teminen, imar planına;fen sanat ve sağlık kurallarına, standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimi yapmak Şirketin amacıyla ilgili olarak şirketin ve üçüncü şahısların borçlarını ve alacaklarını temin için ipotek rehin kefalet ve diğer teminatları vermek ipotek rehin kefalet ve diğer teminatları almak ve şirketin 4. 12. 2001 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 413318 sicil no ile kayıtlı firma, 03 Şubat 1999 tarihinde kuruldu. CMC Yapı Denetim A.Ş, İstanbul, Esenyurt ilçesinde yer alan yapı denetim. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.etikyapi.com.tr

Cmc Yapi Deneti̇m A.ş'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • yapı denetim
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Cmc Yapi Deneti̇m A.ş'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Sayın Başkan
Sitemizin içindeki yüzme havuzun kimi yerlerinden su sızdırmaktadır. Bu havuzun hatalı yapılıp yapılmadığı konusunda özel tespitinin yapılmasını istiyoruz veya halen garanti kapsamında olduğu için yapımcıya karşı ne yapmamız konusunda bilgilenmek istiyoruz.Havuzun ayıplı veya gözyumulur hata düzeyinde olduğu konusunda tereddütlerimiz var.Gerekmedikçe mahkemeye gitmek istemiyoruz. Bu konuda başvurabileceğimiz isim ve iletişim hakkında sizlerden yardım isteriz. İlgilerinizi bekler teşekkür ederiz. Kemal Yanık 0505 641 93 50