Ciner Yayın Holding Anonim Şirketi

Ciner Yayın Holding A.Ş.

Beyoğlu, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Abdülhakhamit Caddesi, No: 25, Beyoğlu, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 313-6000 ara

Hakkında

Ciner Yayın Holding A.Ş.:

Ciner Yayın Holding Anonim Şirketi

Holding, iştirak ettiği şirketler bünyesinde olmak üzere yazılı ve görsel basın gazete, dergi, radyo, televizyon yayıncılık, haber ajansı, filmcilik, reklamcılık, organizasyon, dağıtım, pazarlama, gibi konularda faaliyette bulunmak üzere kurulmuş ve kurulacak, yerli ve yabancı şirketlere iştirak etmek ve bunların yönetim ve denetimine girmek. Menkul mal gemi dahil gayrimenkul mal ve hakları (ruhsatname imtiyaz ihtira telif işletme ticaret ünvanı işletme adı alameti farika patent marka vs) gibi ifraz ve tevhit edebilir satar satın alır ve verir inşa eder ve ettirir kat karşılığı arsa alır kat karşılığı gayrimenkul verebilir satar kiraya verir ipotek dahil almak üzere gayri- menkul hak ve kişilere her çeşit aynı ve şahsi kah leyh ve aleyhte iktisap ve tesis edebilir, değiştirebilir, çözebilir, bunları kurulmuş ya da kurulacak şirketlere sermaye olarak koyabilir, Medeni Kanunda yeralan üst hakkı sözleşmelerini imzalayabilir, imzaladığı üst hakkı sözleşmeleri ile iktisap ettiği ayni şahsi ve gayrimenkul niteliğindeki tüm haklan tapu siciline tescil ve şerh ettirebilir. Dilerse akit ettiği üst hakkı sözleşmeleri iktisap ettiği bütün hakları gerek kendi gerekse üçüncü şahıs durumundaki hükmi veya gerçek kişilere ipotek edebilir, rehnedebilir, dilerse üst hakkı sözleşmeleri ile elde ettiği tüm ayni şahsi ve gayrimenkul niteliğindeki haklarını dilediği gerçek ve tüzel kişilere dilediği bedellerle satabilir, kiralayabilir. Şirket her türlü nakdi ve gayri nakdi, maddi ve gayri maddi alacakları ve hakları ile şirkete karşı verilen taahhüt ve garantileri tahtı teminata almak için gayrimenkul ipoteği, menkul rehni, ticari işletme rehni, kefalet ve banka teminatları alabilir, borcu temlik edebilir, bu teminatları feshedebilir, çözebilir, gerektiğinde nakte çevirebilir veya iktisap edebilir. Şirket her türlü nakdi ve gayri maddi büroları almış olduğu her çeşit kredi vermiş olduğu taahhüt garanti ve kefaletler karşılığında şirket varlıkları, malları alacakları ve hakları üzerinde gayrimenkul ipoteği, gayri- menkul rehni ve işletme rehni verebilir, alacaklarını temlik edebilir, benzeri garantileri verebilir. Ayrıca 3. şahıslar lehine ipotek verebilir, müşterek, müteselsil borçlu ve müteselsil kefil olabilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 638914 sicil no ile kayıtlı firma, 01 Ocak 1970 tarihinde kuruldu. Ciner Yayın Holding A.Ş., İstanbul, Beyoğlu ilçesinde yer alan şirket.

Soru & Cevap:

Ci̇ner Yayin Holdi̇ng A.Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • şirket
  • firma
  • holding
  • şirket
  • basın-yayın
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Ci̇ner Yayin Holdi̇ng A.Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.