nakliyat

Çınar Nakliyat

Bağcılar, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: 100. Yıl Mh. Kışla Caddesi, No: 11, Bağcılar, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 629-7262 ara

Hakkında

Çınar Nakliyat: Çınar Nakliyat İstanbul, Bağcılar ilçesinde nakliyat. Çınar Nakliyat, İstanbul, Bağcılar ilçesinde yer alan nakliyat. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Çinar Nakli̇yat'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • nakliyat

Konum

Bu bölümde Çinar Nakli̇yat'ın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

ÇINAR NAKLİYAT OLARAK SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZİ ARAMIZDA GÖRMEKDEN KIVANÇ DUYARIZ 0545 249 12 01 212 629 72 62 FAKS 212 629 39 15
ÇINAR NAKLİYAT

Ticari faaliyetlerine 1997 yılından beri ÇINAR NAKLİYAT .olarak siz değerli müşterimize nakliyat konusunda hizmet vermektedir.Taşıma işlerinizi hızlı şekilde gerçekleştirip sizlere en iyi hizmeti uygun maliyetlerle sunmayı hedeflemiştir.
Tecrübeli, genç ve dinamik çalışanımız düzenli eğitimlerle desteklenerek her geçen gün sizlere sunduğumuz hizmet kalitesini yükseltmektedirler.

Bizim en önemli felsefemiz toptan kalite yönetimi dahilinde hizmet sunmak ve siz müşterilerimizin koşulsuz memnuniyetini sağlamaktır. Amacımız; siz değerli müşterilerimizin bizleri sadece nakliye hizmeti veren bir firma olarak değil, aynı zamanda güvenilir bir iş ortağı olarak benimsemenizdir.

ÇINAR NAKLİYAT şehir içi şehirler arası nakliyat
Nakliyat sektöründe öncü kuruluş ÇINAR Nakliyat

Yüksek kalitede , cazip sahip olma maliyeti ve sizin için kıymetli olan tüm unsurların bizler içinde kıymetli olduğu düşüncesinden yola çıkarak; işyerinizin, evinizin veya fabrikanızın taşınmasında siz konforunuza bakarken huzur ve güven içinde koşulsuz müşteri memnuniyetine bağlı nakliye ile hizmetinizdeyiz.

Nakliyat şirketimiz: tüm ev, ofis ve diğer eşya türlerini siğortalayarak güvenle taşımaktadır..

Şirketimiz bünyesinde bulunan kendi araç filomuz ve sektörde deneyimli personelimizle,hem şehiriçi hem de şehirler arası tüm taşımacılık hizmetlerini vermektedir. ve biz bu hizmeti verirken tüm müşterilerimizin konforunu ve güvenkliğini ön planda tutarak hizmet vermeyi amaçlayan şirketimiz;yılların deneyimini günümüz teknolojisiylede birleştirmiştir.Kaliteli ve güvenli hizmeti gerekse müşterilerine göstermiş olduğu sevgi ve saygıyla bilinen firmamız halen dahi kendini geliştirmeyi ve sizlere daha iyi nasıl hizmet vereceği konusunda araştırmalarını sürdürmektedir..

Tel: (0212) 629 72 62 0545 249 12 01 0536 565 64 06
Fax : (0212) 629 39 15