kurum

Çiğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

Çiğli, İzmir

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Anadolu Cad. No. 951 Çiğli Belediye İşhani K: 5 D: 533, 535, İzmir Haritayol tarifi

Telefon: +90 (232) 376-6952 ara

Hakkında

Çiğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü: Çiğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İzmir, Çiğli ilçesinde kurum, ilçe milli eğitim müdürlüğü. Çiğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İzmir, Çiğli ilçesinde yer alan kurum. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: cigli.meb.gov.tr

Çi̇ğli̇ İlçe Mi̇lli̇ Eği̇ti̇m Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • kurum
  • ilçe milli eğitim müdürlüğü

Konum

Bu bölümde Çi̇ğli̇ İlçe Mi̇lli̇ Eği̇ti̇m Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

kızım irem karacanın kaydı bornova altaya yapılmış ben karşıyaka cumhuriyet mah. ikamet etmekteyim burdan okula üç vesayitte gitmek zorunda şu an çalışmıyor ve düzenli bir gelirimde yok oraya serviste yok olsada ödeme gücüm yok artı bu okul tam gün kızım okludan eve ancak 7 7.30 gelir sanırım yolların tıkanıklıgı maulm nezaman ders çalışacak nezama uyuyp okula gidecek bu kız şu an sizden istegim bu kızı çigli adnan saygun saglık meslek yada naime tömek adalet bölümüne kaydının yapılmasını arz ediyorum eger mümkün degilse bu sene kaydının dondurulmasını istiyorum yada açık ögretime yapılmasını istiyorum başarılı bir çoçugu harcamak istemiyorum bu sene annesi manisalık oldugundan dolayı kızın derslerini etkiledi yoksa çok başarılı bir ögrenciydi annesi şu an çok rahatsız gelip mahallede araştırmasını yapabilirsiniz yada manisa hastanesine sorabilirsiniz lütfen bana bu konuda yardımcı olun bilgilerinize arz ederim


Ben Çiğli İmkb Teknik Ve Meslek Lisesi'nde okuyorum. Okulda telefon dolabı yaptılar fakat arkadaşımızın telefonu kaybolmuştu. Ben ve bir kaç arkadaşım bugün telefonlarımızı vermedik. Arama yaptılar. Telefonu aldılar fakat çantalarımızıda aldılar. Ayrıca biz size uyarı yaptık dediler. Fakat bundan kimsenin haberi yok. Telefonlarımızı 1 hafta sonra vereceklermiş, diğer liselerde aldıkları gün çıkışta veriyorlar. Buna bir çözüm bulmanızı arz ederim. !