Ceylanlar Giyim San. ve Tic. Ltd. Şirketi

CGS Abiye Dünyası / Silivri

Silivri, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Alibey, Aziz Sk. No:9, 34570, 34570 Silivri/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 728-6969 ara

Hakkında

CGS Abiye Dünyası / Silivri:

Ceylanlar Giyim San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her türde ve yün, orlon ve sentetik ipliklerden kadın erkek ve çocuk kazak vesair giyim ürünlerinin imalatı ithalatı, ihracatı ve alım satımı. . . ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,
İstanbul Ticaret Odası'na 446765 sicil no ile kayıtlı firma, 20 Ekim 2000 tarihinde kuruldu. CGS Abiye Dünyası / Silivri, İstanbul, Silivri ilçesinde yer alan giyim mağazası.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.instagram.com

Cgs Abi̇ye Dünyasi / Si̇li̇vri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde Cgs Abi̇ye Dünyasi / Si̇li̇vri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Gelinlik mağazasına tavsiye uzerıne gıttık ama gıttıgıme bın pısmanım ılk gıttıgımızde herseyı yaparız yok yok begenene kadar ugrasırız dedıler ama aldıktan sonra yaptıkarı ısı gorunce sınır krızıne gırdık.Hazır gelınlıgı getırıyorlar ama kol yapın dedıgımız zaman hıcbır bılgılerı yok elemanları bu konuda sıfır yazık verılen paraya harcanan emege gecen zamana sonuc olarak bugun(02/08/2011) gelinliğimizi alabılecegımızı soylemek ıcın aradılar dugunumuze yaklasık bır ay ve sımdı terzı terzı gezıp ıstedıgımızı yaptırmak ıcın ugrasacagız bu ılgı ve alaka ıcın cgs ye tesekkur edıyorum!!!