Ceylan Çelik Eşya Büro Mobilyaları Dekorasyon ve İnşaat San. Tic. Ltd. Şirketi

Ceylan Çelik Eşya Büro Mobilyaları

Küçükçekmece, İstanbul
Ceylan Çelik Eşya Büro Mobilyaları

4 kişiden %96'si beğendi (4.8)

İletişim bilgileri

Adres: Küçükçekmece Ikitelli Osb Mah.marmara Sanayi Sitesi A Blok No.2 Küçükçekmece Ikitelli Istanbul, 34290 Küçükçekmece/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 472-0621 ara

Hakkında

Ceylan Çelik Eşya Büro Mobilyaları:

Ceylan Çelik Eşya Büro Mobilyaları Dekorasyon ve İnşaat San. Tic. Ltd. Şirketi

Ağaç metal ve benzeri maddelerden hernevi büro ve ev tipi mobilya ve aksesuarların imali, ithali, ihracı ve alım satımını yapmak. Bu işle ilgili üretim yapıbilmek için gerekli hernevi makine ve tezgahların imali, ithali, ihracı ve alım satımını yapmak. Şirketin maksat ve iştigal konuları ile ilgili menkul ve gayrimenkuller almak, satmak, kiraya vermek ve üzerlerinde her türlü hukuki tasarruflarda bulunmak. Her türlü gıda ve ihtiyaç maddelerinin alım satımı, üretimi ithalatı ve ihracatını yapmak ve 16. 4. 2001 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 320511 sicil no ile kayıtlı firma, 01 Ocak 1970 tarihinde kuruldu. Ceylan Çelik Eşya Büro Mobilyaları, İstanbul, Küçükçekmece ilçesinde yer alan ofis mobilyaları mağazası. Bu mekan toplam 4 oy üzerinden 4.8 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.ceylancelik.com.tr

Ceylan Çeli̇k Eşya Büro Mobi̇lyalari'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Ofis Mobilyaları Mağazası

Konum

Bu bölümde Ceylan Çeli̇k Eşya Büro Mobi̇lyalari'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.