Çetaş Ticari Vasıta Anonim Şirketi

Çetaş Ticari Vasıta - Isuzu Mahmutbey

Bağcılar, İstanbul
Çetaş Ticari Vasıta - Isuzu Mahmutbey

116 kişiden %82'si beğendi (4.1)

İletişim bilgileri

Adres: Göztepe, İnönü Cd. No: 112, 34214 Bağcılar/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 445-3368 ara

Hakkında

Çetaş Ticari Vasıta - Isuzu Mahmutbey:

Çetaş Ticari Vasıta Anonim Şirketi

Her türlü ticari araç ve vasıtaların bunların yedek parça ve aksamlarının alımını satımını ithalatını ihracatını toptan ve perakende dahili ticaret ve pazarlamasını yapmak. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayri menkul alabilir satabilir kiralar kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir ipotek alabilir ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak intifa sükna gayrimenkul mükellefiyeti kat irtifakı kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi ifraz tevhid taksim parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. Şirket maliki bulunduğu menkul ve gayrimenkulleri gerek kendi borçları için gerekse üçüncü gerçek ve tüzel kişilerin borçları için ipotek edebilir kefalet olarak verebilir alabilir teminat olarak gösterebilir ve alacaklarına karşılık da menkul ve gayrimenkulleri ipotek alabilir verebilir ve bu ipotekleri fekkedebilir. Şirket 634 tapu kanunda belirtilen her türlü işlem yapabilir ve 1. 8. 2011 tarihinde tescil edilen anonim şirket esas mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 345236 sicil no ile kayıtlı firma, 09 Nisan 1996 tarihinde kuruldu. Çetaş Ticari Vasıta - Isuzu Mahmutbey, İstanbul, Bağcılar ilçesinde yer alan isuzu bayii. Bu mekan toplam 116 oy üzerinden 4.1 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Burası oldukça popüler bir Isuzu Bayii. Bu isuzu bayii için 116 kişi oy kullandı ve ortalama 4.1 puan aldı.

Web site adresi: www.cetas.com.tr

Çetaş Ti̇cari̇ Vasita - Isuzu Mahmutbey'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Isuzu Bayii
  • Oto Tamirhanesi
  • Otobüs Firması
  • Oto Galeri
  • Araç Bakım ve Onarımı
  • Araba Hizmeti
  • Oto Galerisi

Konum

Bu bölümde Çetaş Ti̇cari̇ Vasita - Isuzu Mahmutbey'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.