Çetaş Motor Anonim Şirketi

Çetaş Motor A.Ş. - Genel Müdürlük

Bağcılar, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Göztepe Mh. İnönü Caddesi, No: 122, Mahmutbey, Bağcılar, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 454-4000 ara

Hakkında

Çetaş Motor A.Ş. - Genel Müdürlük:

Çetaş Motor Anonim Şirketi

Motorlu veya motorsuz kara taşıtları otomobil kamyon kamyonet minibüs midibüs tır otobüs tanker ve her türlü motorlu kara nakil vasıtalarının ve bunlara ait her türlü yedek parça aksesuarlarının ile iç ve dış lastikleri oto yağları boyaları ile diğer elemanların alım satımı pazarlaması ihracı ithali ve dahili ticaretini yapmak. Şirket konusu ile ilgili olarak hertürlü gayrimenkul iktisap edebilir kiralayabilir veya kiraya verebilir alabilir satabilir sahibi bulunduğu menkul ve gayrimenkulleri üzerinde şirket lehine ipotek tesis ve tescil edebilir veya bunlar üzerinde hertürlü hakları iktisap edebilir şirket sahibi bulunduğu veya diğer kişi ve kuruluşlara ait menkul ve gayrimenkullerini ipotek verebilir teminat olarak gösterebi lir ve alacaklarına karşılık da menkul ve gayrimenkulleri ipotek alabilir verebilir ve bu ipotekleri fekkedebilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 561095 sicil no ile kayıtlı firma, 02 Ağustos 2005 tarihinde kuruldu. Çetaş Motor A.Ş. - Genel Müdürlük, İstanbul, Bağcılar ilçesinde yer alan şirket.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.cetas.com.tr

Çetaş Motor A.Ş. - Genel Müdürlük'ün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • şirket
  • otomotiv
  • oto galerisi
  • şirket
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Çetaş Motor A.Ş. - Genel Müdürlük'ün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.